Eva Čížkovská, kterou snad nejvíce proslavila role striptérky Ály v Discopříběhu 2, potěšila na sociální síti své příznivce fotkou, jež ji zachycuje v lázních. „Tento způsob neděle zdá se být neodolatelný,“ napsala v parafrázi na slavnou hlášku z Rozmarného léta„Relax, sauna, madero masáž, vířivka, prosečko, ovoce a velmi milá obsluha,“ libovala si z lázní.

Svá slova doprovodila několika selfíčky přímo od bazénu bez filtrů a dalších dodatečných úprav. Záběry ji zachycovaly v plavkách a v ručníku – prim na nich hrály třeba její štíhlé nožky, usměvavá tvář či její poprsí. Tento pohled potěšil především pánskou část jejích příznivců. „Trošku jsou už vidět vrásky, ale na ten věk pořád dobrý,“ podotkl jeden z nich, i když poněkud neomaleně. Čížkovskou to však neurazilo. „Ano, k věku patří,“ reagovala obratem.

Video
Video se připravuje ...

Eva Čížkovská s odvážným výstřihem: Proč její tělo stárne pomaleji? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Je totiž pravdou, že od dob natáčení uplynulo už více než třicet let a nikdo, kdo nepodlehne tlaku doby a nedopřává si co měsíc botox a jiné estetické zákroky, nemládne. 

Čížkovská je dnes díky své dceři dokonce již babičkou. Možná i proto fakt, že se ukázala jako přirozeně stárnoucí, a přitom stále šarmantní, mnozí pánové ocenili. „Jste pořád krásná žena,“ shodovali se. Posuďte sami!
Fotogalerie
44 fotografií