„Přesně před 15 lety kolem 4:30 jsem se po více než měsíci ležení v nemocnici ráno probudila, protože mi praskla plodová voda. Všichni kolem mě začali nervózně kmitat, protože to bylo o měsíc dříve a ta voda byla zelená.“ Těmito slovy uvedla herečka Michaela Maurerová, známá jako Digi z Ulice, svou neveselou vzpomínku na narození svých dvojčat – synka Josefa a dcery Magdaleny. Ti teď akorát oslavili patnácté narozeniny.

Děti vzešly z umělého oplodnění během hereččina prvního manželství s podnikatelem Milanem Kožíškem (53) a jejich porod byl pořádné drama. „Moc jsem se o vás tenkrát bála, bojím se těch 15 let a bojím se, že se budu bát ještě dalších a dalších 15 let, dokud budu dejchat,“ pokračovala ve svém dojemném veřejném vyznání Maurerová, která byla naposledy k vidění na televizních obrazovkách v seriálu Zlatá labuť, kde ztvárnila zhrzenou ženu.

Video
Video se připravuje ...

Michaela Maurerová nestárne: Trojnásobná máma s tváří rozpustilé holky! Markéta Reinischová

Michaela otevřeně přiznala, že ji neustále provází strach. „BOJím se, abyste byli v pořádku a zdraví, BOJím se, abych byla dobrou mámou, BOJím se, abyste se v životě nebáli, BOJím se, že se BOJím až moc… Ale vyBOJovala jsem si vás a jsem na vás děsně pyšná. Všechno nejlepší a ještě víc!“ přála svým ratolestem. Její slova zrcadlí její lásku a upřímně dojímají...

Však je také svým „lajkem“ ocenily jak její fanynky, tak i herecké kolegyně (a taktéž matky) Monika Zoubková (47), Petra Nesvačilová (38), Jitka Schneiderová (50), Michaela Dittrichová (32) či Kristýna Boková (42). „Neboj se! Jsi úžasná máma,“ ujistila ji Beáta Kaňoková (34), jež s Maurerovou hraje ve výše zmiňované Labuti. Tato herečka mimochodem aktuálně čeká své druhé miminko.

Fotogalerie
44 fotografií