Anna Kadeřávková, herečka, kterou před lety proslavila role Roziny v nekonečném nováckém seriálu Ulice (a od té doby se jí nepovedlo tento úspěch překonat), je díky slavnému jménu spíše velice aktivní influencerkou. Na svém profilu sdílí prakticky neustále nějaký obsah – a když se to tak neděje, je to více než podezřelé. Tentokrát se ale nemohl nikdo divit, že na nějaké stories neměla čas ani náladu, jelikož jak nyní odhalila, jeden z jejích psíků měl vážné zdravotní problémy.

„Pardon za moji nečinnost tady, ale měli jsme teď doma akut stav,“ vysvětlila na instagramu Kadeřávková a sdílela mrazivé záběry ze zákroku, které pejsek Chumlee, merle jezevčík, podstoupil. Měl velké bolesti, a tak musel, jak se říká, „pod kudlu“. „Během operace páteře hodně krvácel, ale po probuzení vše vypadalo ok. Ale doma se mu udělal obří hematom, takže jsme v noci jeli zase, tam ho ošetřili. Teď už by konečně mělo být vše ok,“ přála by si herečka.

Video
Video se připravuje ...

Prima spouští novou videoslužbu Prima+: Jak se na sebe dívají herci? Michaela Andělová

Všechno to dění kolem marodícího člena rodiny popsala jako „šílený čtyři dny“. „Teď už jsme celá rodinka zase spolu, v teplíčku domova se svojí milující čtyřčlennou rodinkou,“ oddychla si. Naznačila tak, jak vlastně k druhému psovi přišla – nepochybně patří jejímu současnému partnerovi, kterého prozatím před širokou veřejností tají. Donedávna totiž měla jenom jednoho mazlíčka – Caesara, jehož si pořídila ještě v době, kdy randila se slovenským raperem Jánem Strapcem (34). Ten po rozchodu zůstal u ní.

Chumlee podle všeho doplatil na neduhy své rasy – jezevčíci často trpí problémy s páteří, tím spíš, když jsou extrémně překřížení... A to merle obvykle bývají. Často platí za svůj nestandardní vzhled zdravím. Kadeřávková je však odhodlaná udělat pro svého čtyřnohého kamaráda maximum. „Rekonvalescence bude trvat dva měsíce. Třípatrovej byt je teď velkej problém, tak mu teď vše maximálně přizpůsobíme, aby se uzdravil,“ plánuje, zatímco sbírá od svých followerů tipy na psí doktory a rehabilitační centra...
Fotogalerie
98 fotografií

Fotogalerie
98 fotografií