Přestože na stříbrném plátně nebo na televizních obrazovkách se jí velké a výrazné role spíše vyhýbají, od roku 2015, kdy si střihla hlavní part v komedii Andílek na nervy, už uplynulo hodně vody, hluboko do kapsy Anna Kadeřávková rozhodně nemá. Profiluje se totiž jako velice zdatná influencerka. A tak si už před pár lety letech mohla dovolit zásadní rozhodnutí: koupit si dům.

„Bylo mi 23 a měla jsem pocit, že je to naprosto šílenej nápad! Za pár dní mi bude 26, stavba mýho domu je skoro u konce a já fakt pořád nemám ponětí co-se-tady-sakra-děje. Je to jízda a skoro nevěřím, že to říkám, ale blížíme se do finále!“ jásala na sociální síti Kadeřávková a svá slova doprovodila všeříkajícím videem, které ji zachycovalo uprostřed staveniště mezi volně visícími kabely.

Slavná plavovláska se na několikavteřinovém záběru prochází po svém budoucím bydle a předvádí dokonalou hereckou etudu – jako kdyby nedokázala uvěřit vlastním očím. A možná opravdu nedokáže... „Ještě pořád si myslím, že ten nápad byl totálně šílenej. Ale když ne teď, tak kdy?“ nadhodila nadšená Anna, jíž mnoho mladých, průměrně vydělávajících lidí, kteří ani s pořádně vysokou hypotékou nemají na vlastní bydlení, může jenom závidět.

Video
Video se připravuje ...

Anna Kadeřávková: Léčba boreliózy už mě stála půl milionu! Petr Macek, Aleš Brunclík

Jak tomu tak bývá, i tentokrát se pod příspěvkem Kadeřávkové objevily negativní komentáře, jež se do sympatické herečky navážely kvůli časté placené spolupráci na jejím profilu, co prý už občas „trošku připomíná teleshopping“, a pochybovaly o autenticitě záběrů – protože kdo se dokáže chovat přirozeně s kamerou namířenou do tváře? Ale takových brblalů bylo naštěstí minimum. Většina fanoušků seriálové hvězdě tuto radost upřímně přála.

Fotogalerie
66 fotografií