Známá milovnice barev a extravagance se změn nebojí! V minulosti měla Mariana Prachařová například růžové vlasy, byla brunetkou... a při poslední návštěvě frizéra zničehonic zkrátila vlasy o desítky centimetrů! „Změna je život,“ okomentovala lakonicky svou novou image na svém instagramu. Ukázala nejenom svou vizáž před a po, ale i množství kadeří, co po ní zůstaly na podlaze kadeřnictví.

Jak tomu tak bývá, po této zásadní proměně se dočkala nejrůznějších reakcí. Zatímco někteří její fanoušci na sociální síti byli z Marianiných krátkých vlasů nadšení, protože díky této vizáži podle nich vizuálně omládla, jiným se dcera herce Davida Prachaře (65) zdála paradoxně mnohem starší.... a příliš »tvrdá«, jelikož prý více vynikly její ostré rysy.

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivní zpověď Prachařové bojující s anorexií: Jde to pomalu... Markéta Reinischová, Lukáš Červený

To ale sestře Jakuba Prachaře (40) nevadilo. Naopak. „Vypadat starší a víc žensky byl účel, takže jsem spokojená,“ reagovala Mariana. Dlouhé vlasy má už prý dlouho - a tak ji to už jednoduše nebavilo. Všichni se ale shodují, že nyní vypadá jako její slavná maminka, herečka Dana Batulková (65), co nosí krátký sestřih celý život. 

Také většina Marianiných známých z umělecké branže (tato sympatická plavovláska se totiž snaží prosadit i jako herečka a zpěvačka) byla nadšená. Podle herečky Evy Decastelo (45) je její nový vzhled „top“ a herečka Sara Sandeva (26) napsala jen nadšený výkřik: „Wooooow Mariiiii!“ Jedinou celebritou, co byla nečekaně proti, byla překvapivě jindy pozitivní herečka Dagmar Havlová (70). „Ne,“ napsala stručně.

Fotogalerie
60 fotografií