Když byl David Prachař dotázán na to, jaký je dědeček, přiznal, že se s novou životní rolí musí ještě srovnávat.

„Jo, jsem dědeček a je to zvláštní, a když mi Mia řekne dědo, tak já vůbec nevím, o kom mluví, protože na to nejsem zvyklý,“ řekl Extra.cz o vnučce Mie, kterou má jeho syn Jakub Prachař (40) z bývalého manželství s influencerkou Agátou Hanychovou.

„Tak ona je rozmazlená dost, ta se nemusí rozmazlovat,“ pokračoval Prachař. „Je to taková osobnost. Myslím, že bude mít problém ve škole, protože si furt něco myslí a říká to nahlas. Takovéhle děti většinou učitelky nemají moc rády,“ nešetřil upřímností herec, který nedávno zazářil v minisérii Metoda Markovič: Hojer.

Reakce Agáty na slova bývalého tchána na sebe nenechala dlouho čekat. „Jelikož na Miu máme střídavku, tak ji asi rozmazlujeme oba dva,“ odpověděla rázně influencerka na instagramu, když se jí fanoušci na rozmazlenost přímo dotazovali.

Dcery Mii se ostatně týkal také tento týden Agátin soud s Jakubem Prachařem, kde se kromě změny dnů, kdy budou mít rodiče dceru v péči, řešilo i to, jestli fotky s Miou může Hanychová zveřejňovat na instagramu.

Video
Video se připravuje ...

TEMU boří rekordy. Je bezpečný? Tenisová kauza se dotkla Plíškové. Hanychová překvapila u soudu. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
132 fotografií