Agáta měla noční návrat do Prahy dobře naplánovaný. Už ve 21:19 zastavilo u jejího domu auto dovážkové služby, které rodině přivezlo jídlo. Kurýr ho ale pouze nechal na plotě, doma totiž ještě nikdo nebyl...

Novomanželé Dopitovi s Miou (6), již má Agáta s exmanželem Jakubem Prachařem (40), a Kryšpínem (12), jehož mají manželé spolu, dorazili na místo až více než o hodinu později, ve 22:25. A zřejmě se špatně nemají: z Paříže si přivezli nákupní tašky od Diora. 

Rozpor kolem Rózy

Následující den, v úterý, pak v 10 hodin dopoledne předala nejmladší Rózu podle dohody jejímu otci, podnikateli Jaromíru Soukupovi (54). Na sociálních sítích si při té příležitosti postěžovala, jak mělo být dítko z předávky nešťastné.

„Doufám, že ti novináři viděli, jak Róza začala plakat, když viděla svého úžasného otce. Takže asi tak. A já už končím s touhle osobou, naprosto,“ rozprávěla rázně v instastories svým „holčičkám“. Přítomní fotografové si ale ničeho takového nevšimli a na fotkách z předání dítěte není vidět ani slzička. Ba naopak: Všechno proběhlo naprosto v klidu.

„Třeba Mia je unavená, tak ji její otec nechal doma u mě, ač měla být u něj... Tak se mají totiž rodiče chovat,“ rýpla si pak Agáta na instagramu do svého ex ještě jednou a pochválila naopak Prachaře.

Pozdvižení až ve vládě

V Paříži strávila rodina jen prodloužený víkend, i tak se ale o cestě dozvěděl celý národ. Kvůli soudnímu zákazu totiž s Agátou nemohla vycestovat její nejmladší dcera Rozárka, kterou dostala na hlídání babička Veronika Žilková (62). O tom, kde je vlastně jeho dcera, ale neměl ani tušení otec Rozárky Jaromír Soukup (54) a povolal do hry policii. 

Dopálená Žilková se pak osobně obrátila až na ministra vnitra Rakušana a čertila se, co ji má co obtěžovat policie a zda náhodou nemají mít lidé zákona na práci lepší věci. Rakušan jí pak na sociálních sítích rýpanec vrátil i s úroky. 

„Podle některých jsem jako ministr vnitra neschopný, podle jiných zase všehoschopný. Čeho určitě schopný nejsem, je úkolování policie, co má, nebo naopak nemá dělat. Policie ví, jaké jsou její povinnosti. Laická veřejnost o tom má pořád zkreslené představy, jak zjišťuju i během svých Debat bez cenzury," přihřál si ministr svou politickou polívčičku.

„U vás, paní Žilková, vzhledem k tomu, že byl váš exmanžel ministrem zahraničí a obrany, bych očekával větší vhled do kompetencí představitelů vlády. V každém případě vám všem upřímně přeji co nejpoklidnější dořešení všech rodinných sporů," vzkázal herečce. 

Video
Video se připravuje ...

Protest zemědělců. Válka Soukupa a Agáty, policie a právníci v akci! Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
69 fotografií