Sama Hanychová, která se dostavila do soudní sítě justičního areálu Obvodního soudu pro Prahu 6 na pražských Míčánkách, rozdávala úsměvy na všechny strany. „Chci se na všem domluvit. Správní rodiče by se vždy měli domluvit, to je pro mě priorita,“ řekla Blesku Hanychová po skončení stání s tím, že soud byl odročen na březen, kdy se bude řešit Instagram.

Prachař totiž nechce, aby modelka a influencerka jejich dceru na sociálních sítích ukazovala. Ani tady se spor nečeká, protože Hanychová Prachařovi chce vyhovět.

Úterní stání, které i s pauzou trvalo dvě hodiny, řešilo změnu péče obou rodičů. „Mia dál zůstává v naší střídavé péči, Jakub jen chtěl změnit dny, kdy ji má on. Na tom jsme se dohodli,“ dodala Agáta.

A Prachař? „Od slov tady nejsem já,“ řekl jen, ovšem jestli tím myslel Agátu, nebo jejího expartnera Jaromíra Soukupa (55), který vydává jedno prohlášení za druhým, těžko říci.

Ne s každým expartnerem má Agáta evidentně tolik vyostřené vztahy, jako právě s otcem své nejmladší dcery, desetiměsíční Rozárky, Soukupem. Tam to naopak vypadá na velice ostrou bitvu, která má začít už v polovině března.

Fotogalerie
49 fotografií