Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Slavné tváře Novy před lety a dnes: Severa k nepoznání, sexy Adámková i sporťák Poulíček!

/
  • Jak se změnily známé tváře Novy?
    Aktualizováno - 14. března 2024 ● 09:30
    13. března 2024 ● 16:50

    Televizní stanice Nova je už po 30 let od svého založení úspěšným televizním kanálem. Takové kulaté výročí je rozhodně třeba patřičně oslavit - se všemi svými současnými i bývalými hvězdami. Jak se tváře známé z obrazovek změnily?

  • 1.

    Lucie Borhyová (45)

    Vždy usměvavá moderátorka zpráv Lucie Borhyová patří společně s Reyem Korantengem (49) mezi stálice Novy. Za dobu svého působení na televizní obrazovce se nijak zásadně nezměnila - pořád je plavovlasou sexbombou.

  • 2.

    Josef Klíma (72)

    Věřte tomu, nebo ne, ale Josef Klíma vypadá docela stejně jako v době, kdy na TV Nova moderoval publicistický pořad Na vlastní oči. Posuďte sami!

  • 3.

    Pavel Poulíček (49)

    Pamatujete si ještě na „sporťáka “ Pavla Poulíčka, který uváděl i zábavný pořad Kolotoč? Jak se na něm čas podepsal? Možná vás překvapí, že nijak dramaticky. Navíc se na party Novy chlubil krásnou manželkou.

  • 4.

    Jana Adámková (52)

    Na akci Novy dorazila někdejší moderátorka Jana Adámková jako sexy dáma v červeném. Bývalá parťačka Karla Voříška (60) je pořád náramně přitažlivá - i po ženami tolik obávané padesátce!

  • 5.

    Jan Rosák (76)

    Jeho klidný hlas, laskavý úsměv i šibalská jiskra v oku... Jan Rosák je stále štramák. Stejně jako tehdy, když uváděl vědomostní pořady Riskuj!.

  • 6.

    Kristýna Leichtová (38)

    Přestože herečka Kristýna Leichtová nepatří ke „staré gardě“, do našeho seznamu ji započítat musíme. Právě Nova ji totiž, jak se říká, udělala - proslavila se rolí Ivušky Pacovské v notně originálním a kultovním sitcomu Comeback.

  • 7.

    Jana Adamcová (52)

    Jana Adamcová se proslavila jako moderátorka Sportovních zpráv na Nově. Odtud ale sama odešla. Pak nastoupila do televize Barrandov, odkud ji ovšem propustili. I když výrazně zesvětlila své vlasy, je stále stejně půvabná.

  • 8.

    Pavlína Danková (60)

    Těžko se tomu věří, ale Pavlíně Dankové, která moderovala a dělala dramaturgyni pořadu Občanské judo, je už 60 let. Před třinácti lety si prošla rakovinou, kterou se jí podařilo překonat.

  • 9.

    Karla Mráčková (50)

    Karla Mráčková se na Nově věnovala předpovědi počasí. Tuto relaci moderovala neuvěřitelných 18 let - a její poslední televizní prezentace se vysílala 24. července 2013.  Pořád je ale tahle rosnička náramně přitažlivá.

  • 10.

    Martin Severa (68)

    Velkou proměnou si prošel ale moderátor Martin Severa. Muž, který kdysi pravidelně usedal za moderátorský pultík, byl po tři roky na Nově nejpopulárnější osobností. Zpravodajskou dvojici vytvořil s Martinou Kociánovou (53) a následně s Jitkou Obzinovou (60). Bez ikonického knírku je k nepoznání!

  • 11.

    Markéta Mayerová (56)

    Společně se Slávkem Bourou (59) tvořila Markéta Mayerová na TV Nova stabilní a oblíbený pár. Společně od roku 1995 uváděli různé pořady, byla to třeba Snídaně s NovouRande, Dobré Bydlo či Vabank. Dokonce kdysi tvořili pár i v soukromí - po 11 let byli manželé.

  • 12.

    Vladimír Železný (79)

    Bez legendárního zakladatele Novy by to samozřejmě nešlo! Vladimír Železný se na obrazovce objevoval pravidelně v pořadu Volejte řediteli, kde komunikoval přímo s fanoušky své televize. 14. května 2003 byl Železný z postu ředitele televize odvolán.

     

  • 13.

    Galerie

    Na další slavné osobnosti, co se objevily na tajné party v Obecním domě, se můžete podívat do naší galerie.

    Video
    Video se připravuje ...

    Michaela Dolinová mění profesi! Čím si vydělává a kolik? Kisa Císařová

    Fotogalerie
    159 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 4

jasnynazor: Štěpánová je pěkný halloween 😁

(15. 03. 2024 14:24)

Jana Horňáková: Strašidlo Barbora Poláková, neumí se slušně obléct, měli ji vyhodit a ten Forejt s tím tetováním na krku, hnus! 🤦‍♀️🤮

(13. 03. 2024 23:42)

LelujaLuka: Vypadají dobře, neuvěřitelné, že je to už 30 let.

(13. 03. 2024 19:50)

Uživatel_5629124: No to je hrůza🙄 Až na tu Mráčkovou, ta je pořád pěkná👍😍😋

(13. 03. 2024 18:05)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy