Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Nova slavila tři dekády: Juchání hvězd a pád na schodech! Kdo s kým přišel?

/
  • Co se dělo během tajného večírku Novy?
    13. března 2024 ● 13:32

    Oblíbená televizní stanice Nova slaví letos kulatých třicet let od svého založení. A to je ideální příležitost pro různé bilancování... A oslavy. Hlavně oslavy! Jako ta v Obecním domě. Nechyběl snad nikdo, kdo k Nově neodmyslitelně patří!

  • 1.

    Tajná party

    V poněkud neobvyklý den, tedy v úterý 12. března, se v Obecním domě konala „tajná“ party televizní stanice Nova. Pod heslem „30 let spolu“ zde k tanci a poslechu vyhrával zpěvák Marek Ztracený (39), jenž se mimochodem skutečně jmenuje Miroslav Slodičák, a o zábavu nebyla nouze. Ani o hvězdné osobnosti, co jsou (nebo v minulosti byly) s Novou pevně spjaté – tedy moderátoři a moderátorky, herci a herečky.

  • 2.

    Osobnosti Novy

    Dostavila se například moderátorka Jana Adamcová (52), jež oslnila dechberoucím výstřihem, Zora Hejdová (33), Jana Adámková (52) či Karla Mráčková (50) a pochopitelně stálice Lucie Borhyová (45) a Rey Koranteng (49). Z hereček to byla třeba Veronika Žilková (62), která se těšila na Nově velké popularitě díky svéráznému pořadu Tele Tele, či Kristýna Leichtová (38), kterou proslavil novácký sitcom Comeback.

  • 3.

    Nové i staré tváře

    Dorazily také aktuální hvězdy nováckých seriálů, tedy tváře známé ze Zlaté labuti, jako je třeba Adam Vacula (36) s kuchařkou Veronikou „Besky“ Beskydiarovou (30) známou z Masterchefa, anebo Vojtěch Vodochodský (30) s Marií Danči (26). Nechyběl pochopitelně ani bývalý ředitel Novy Vladimír Železný (79), jehož pořad Volejte řediteli se stal ikonickým stejně jako nováčtí maskoti Pes Novák nebo Zajíc Zaza.

  • 4.

    Ze sociálních sítí

    Mnohé hvězdy, které se na tuto akci dostavily, pak sdílely na sociálních sítích fotky se svými kolegy z Novy – například zpěvák Milan Peroutka (33), jenž moderoval na Nově ve Snídani s Novou společně s Nikolou Čechovou (34) a také hraje v Ordinaci v růžové zahradě 2. Podle jeho instastories nebyla nouze o „samý hezký setkanda“ – mimo jiné třeba s herečkou Sárou Rychlíkovou (25) či zpěvačkou Evou Burešovou (30).

  • 5.

    Knoflík exředitele

    Nejveselejší okamžik pak zažila dříve zmiňovaná Žilková. „Zakladateli Novy, dr. Vladimírovi Železnému, nešťastně ulítl knoflík od saka. Já sehnala šitíčko od servírek, malinkatou jehlu mi pomohl navlíknout sporťák Pavel Poulíček, k tomu mu mobily svítili moderátoři Jan Rosák a Martin Severa, Markéta Mayerová se smála a ex rosničky Jana Adámková a Veronika Žilková se nakonec pod spraveným sakem vyfotily. Staré dobré partě z Novy stačí k dobré legraci i jen knoflík,“ odhalila pobaveně na instagramu.

  • 6.

    Spolu, nebo každý sám?

    Poněkud rozpačitě pak působila zpěvačka Bára Poláková (40), která k jedné z nejznámějších secesních staveb v Praze dorazila ve svém „street stylu“ s kulichem na hlavě, jako kdyby snad nepociťovala blížící se jaro. Místo toho se jí moc nepozdávalo, že je při příchodu focená s hercem Markem Adamczykem (36). To je totiž manžel její nejlepší kamarádky Evy Adamczykové (30), před veselkou Samkové.

  • 7.

    Pád hvězdy Ulice

    Jak už tomu bývá, i na podobných večírcích plných elegance a noblesy dojde na nějaký ten trapas. Tentokrát „to padlo“ na herečku Ljubu Krbovou (65), jež je už řadu let jednou z tváří nekonečného seriálu Ulice. V jasně zelených šatech jí to moc slušelo, jenže schody se jí vymstily (anebo snad škobrtla o svou honosnou róbu?) a ona se skácela jak podťatá. Své faux pas ale přešla s širokým úsměvem...

  • 8.

    Galerie

    Na další snímky z tohoto večírku se můžete podívat do naší bohaté galerie, kde se to celebritami jenom hemží.

    Video
    Video se připravuje ...

    Lucie Borhyová zazdila přítele! Na ples přišla s jiným... Markéta Reinischová, Lukáš Červený

    Fotogalerie
    125 fotografií
    Fotogalerie
    125 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 36

miroslava13: pěkná přehlídka umělých ňader.....hnus velebnosti. To nic neumí? Jen se ukazovat?

(15. 03. 2024 12:12)

illenne: Nechápu, co sledují ženy tím odhalováním svých hrudníčků. Paní Rosáková hezký účes, hezké oblečení, ale ten předupaný dekolt, to už není hezké. Veronika Žilková v té červené nic moc a ještě ten bílý pásek . To jí nemohou ty dvě odbornice doma poradit. Moc to slušelo Ljubě Krbové, nádherná barva oblečení.

(14. 03. 2024 18:41)

stoura: Přesně tak, ti jsou od dob Havla nedotknutelní! 👎

(14. 03. 2024 05:57)

stoura: Ta bába tam opravdu nebyla?? 🙂

(14. 03. 2024 05:55)

Pollo: Ty napěchované a vyvalené dekolty starých dam - Rosaková, Adamcová, Brožová atd jsou trapné. Žilková s nastavenými vlasy se vrátila k účesu pět vlasú v devíti řadách. Nechápu. Zato Vacula má pěknou kočku. Vypadá jak mladší sestra mé oblíbené sexbomby Moniky Belucci.

(13. 03. 2024 21:57)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy