Přestože je to kus chlapa, jeho příznivci, respektive příznivkyně neměly prozatím moc šancí si ho v seriálu Zlatá labuť, kde ztvárňuje hlavní roli, prohlédnout. Tedy polonahého. Jeho hrdina Petr Kučera si totiž moc mileneckého štěstí s prodavačkou Bárou v podání Marty Dancingerové (32) neužil, a tak jej na televizních obrazovkách vídají nejčastěji v saku i s vestičkou, jak se ostatně na gentlemana na počátku 2. světové války sluší a patří.

To ovšem nyní Adam Vacula změnil. Sympatický muž, jenž se snaží zůstat ve formě pomocí pravidelných tréninků boxu, se na sociální síti předvedl tak, jak ho zná pouze jeho partnerka Veronika Beskydiarová (30) alias Besky. Ta je známá pro svou účast v kulinářské reality show MasterChef (a nejnověji také díky malé roličce v Labuti). V instastories totiž herec sdílel záběr na své vypracované tělo pouze v jasně modrých trenýrkách, patrně po nějakém cvičení. Lesklé potem, s hrudníkem jako zvon a vymakaným břichem.

Video
Video se připravuje ...

Adam Vacula v Bodu obnovy: Ve filmu jsem od začátku mrtvý! Pavlína Horáková

Snímek doplnil anglickými slůvky „hate it, love it or judge it“, tedy v překladu „nenávidět, milovat nebo soudit“. Všechny jistě zaujalo nejenom množství tetování, co mu zdobí tělo, ale i mužné ochlupení. Nikoho by nejspíš nenapadlo, že je takový „medvěd“! Všude však Vacula s chlupy spokojený není - sdílel totiž i video, na kterém si je z nosu nechává vytrhávat pomocí vosku. Co mu ovšem slouží ke cti, ustál tu bolest bez ztráty kytičky...

Fotogalerie
51 fotografií