Andrea Pomeje už v minulosti přiznala boj s úzkostmi a nepříznivými psychickými stavy. „Vím, že si hodně nevyřešených věcí a stavů nesu z manželství s Jirkou, snažím se je vyřešit, ale čím dál víc vím, že na to sama nemám. Jak tohle skončí, určitě se obrátím na psychologa, nechci přijít o Petra ani o to, co teď mám,“ svěřila se před třemi lety Blesku, když ještě chod v České republice ovlivňoval covid-19. 

Svůj podíl na problémech prý měla povaha Jirky Pomejeho (†54). „Jak Jirka všechno přehrával a zveličoval, tak jsem kolikrát nevěděla, kde je pravda a co mu věřit. A to ve mně zůstalo. Péťa je na mě tak hodný a ve mně občas zahlodá červík, co když to není pravda. A to je to, čeho se chci zbavit, toho, že si nevěřím,“ dodala dýdžejka. 

Období vnitřní hnusoty

Potíže nicméně Andreu sužovaly i mimo partnerské vztahy a pod náporem velkého pracovního vypětí je jí v současnosti bohužel zase hůř... „Mám nejvíc práce, co jsem kdy měla. Jsem v jednom kole, což se projevilo i na psychice, a tak jsem prožívala období hnusoty. To je stav, kdy se necítím úplně nejlíp,“ přiznala deníku Aha!

Kvůli tomu musí počkat i svatba se snoubencem Petrem Plačkem„Musím přiznat, že můj snoubenec si zaslouží obrovský respekt, že to se mnou všechno vydrží a chce si mě i nadále vzít. Ale hned to nebude,“ překvapila sexy dýdžejka, která se s Petrem zasnoubila v březnu na turné v Thajsku.

„Chvíli si ještě budu užívat statut snoubenky. S Petrem jsme se dohodli, že svatba proběhne na podzim příští rok. Už máme jasno v tom, jak bude vypadat. Bude kousek od Prahy a jen velmi malá. Jen rodina a pár kamarádů,“ svěřila se Pomeje s tím, že by byla nerada, aby měl někdo pocit, že v jejím vztahu není vše zalité sluncem.

„Plně se teď soustředím na práci a taky na dceru. Není jednoduché fungovat jako máma, když se domů vracím v šest ráno. Jsem šťastná, že se mi daří a neměnila bych,“ dodala Andrea.

 

Video
Video se připravuje ...

Přiznání Andrey Pomeje: Musela říct NE miminku! Markéta Reinischová

Fotogalerie
99 fotografií