Pokud někde šly, jak se říká, geny přes kopírák a půvabem sudičky rozhodně nešetřily, bylo tomu v rodině Klumových. Dokazuje to snímek na sociální síti topmodelky Heidi Klumové, jež sdílela třígenerační momentku pořízenou za pomocí zrcadla, kterou místo nějakého náročného popisku opatřila jenom emotikony ve tvaru tří srdíček. Fotka ji zachycuje jak s dcerou Leni, tak i s maminkou Ernou – a i slepý by viděl, že všechny tři dámy jsou si neskutečně podobné.

Mají docela stejně jasný pohled, hřívu plavých vlasů i zářivý úsměv – ačkoliv tady se liší snad jenom trochu Leni, jejímž otcem je italský multimilionář Flavio Briatore (73). Z této strany rodiny mladičká kráska zjevně podědila výrazné plné rty, které její maminka rozhodně nemá.

Při pohledu na Ernu se však ani Heidi (která mimochodem také na padesátnici nevypadá...), ani Leni stáří bát nemusí. Ta si totiž i v pokročilém věku, který je odhadovaný na sedmdesát let, stále zachovává obrovský šarm a vitalitu.

Video
Video se připravuje ...

Měla Heidi Klumová spodní díl plavek, nebo ne? TikTok

Heidi, která je kromě Leni ještě matkou synů Henryho Günthera (17) a Johana Rileyho (16) a také dcery Lou (13), jejichž otcem je zpěvák Seal (60), je na svou nejstarší ratolest patřičně hrdá. Kromě toho, že následuje matčiny kroky v modelingu, nafotila sérii spodního prádla Intimissimi, objevila se na obálce Vogue Germany a svou přítomností ozdobila přehlídkové molo Dolce & Gabbana, stíhá se věnovat i vysoké škole. V New Yorku studuje interiérový design.

Fotogalerie
79 fotografií