Ashley Grahamová o víkendu dorazila do francouzského Cannes, kde se aktuálně koná filmový festival. Na akci plné hvězd předvedla populární „plus size“ modelka své mnohem štíhlejší tělo v průsvitných minišatech bez rukávů zdobených flitry, pod kterými měla jasně viditelný set černého spodního prádla. Tento model, který nic neodpouštěl, mnohým z nás jistě připomněl jistou „oblečenou-neoblečenou“ pohádkovou postavu...

Půvabná Ashley tento outfit doplnila párem lesklých metalických stříbrných lodiček na vysokém podpatku a také maličkou stříbrnou kabelkou značky Prada, do které se jí vešel tak leda mobilní telefon nebo rtěnka, ale rozhodně ne obojí. Všechny zaujalo hlavně to, jak skvěle vypadala - od ledna 2022, kdy porodila dvojčata Malachiho a Romana (1,5), zjevně zapracovala na své figuře a výrazně zhubla. A moc jí to sluší.

Video
Video se připravuje ...

Je vidět, že se Ashley cítí v plavkách opravdu dobře Instagram.com

Kromě dvojčat je  Ashley maminkou i tříletého syna Isaaca. Všechny tři děti má se svým manželem Justinem Ervinem (34).

Takto vyšňořená se modelka vydala na každoroční Vanity Fair x Prada Party v Hotel du Cap-Eden-Roc, což je událost plná hollywoodských hvězd, která vždy pravidelně odstartuje festivalu. Tento rok jde o 76. ročník - a již na jeho počátku se Ashley na sebe podařilo strhnout pozornost širokého okolí. Co předvede příště?

Fotogalerie
91 fotografií