Loni na podzim italský tisk vypátral, že si dvojice na velmi lukrativním místě koupila pozemek! 

Pavel Nedvěd letos koupil se svou partnerkou, zpěvačkou Darou Rolins, pozemek za milion eur (cca 24 milionů Kč) v Tronzanu s výhledem na jezero Maggiore,“ napsal italský web Prealpina. Pozemek se nachází v Arolu, tedy přímo u břehu vyhledávaného jezera. Podle italského webu Varesenews má téměř 2000 metrů čtverečních. I když má Dara v Tuchoměřicích krásný dům s bazénem, tak ještě přikoupili pozemek v Šáreckém údolí v hodnotě 35 milionů korun, kde vyroste další hacienda. 

Musím říct, že v Itálii se staví jako o život a dům roste. Tady v Čechách jsme pozemek vyčistili a ještě zvažujeme pár detailů, než začnem, takže uvidíme, kdy se začne,“ řekla Blesku zpěvačka, která zatím netuší, kde vlastně s Pavlem a dcerou Laurou zakotví. 

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

To ještě nevíme. Můj dům je specifický a mluví za jedno moje životní období. Je to dům, který jsem postavila s Patrikem a asi ho prodám, nebo pronajmu. Opravdu jsem nad tím ještě úplně neuvažovala,“ míní Dara. 

Jelikož má Nedvěd po odchodu z fotbalového klubu Juventus pracovní pauzu, tak je víc v Česku. „Ale řeší velmi aktivně novou práci, což vypadá, že ho to po létě uvede do většího pohybu, tím pádem budeme zase víc od sebe. Na druhou stranu to má něco do sebe v každém vztahu. Ani já, ani on nejsme v podstatě na nic jiného zvyklí, počítáme s tím, cítíme se oba pohodlně a víc si jeden druhého vážíme. Nemám v plánu teď být žienka domáca,“ směje se Rolins, která je po boku Pavla neskutečně spokojená.

 

Jsem opravdu velmi, velmi šťastná a miluji Pavla Nedvěda. Těším se na společnou dovolenou na Sardinii, kde jsem ještě nikdy nebyla,“ dodala sexy pěnice, která na kosmetické odpoledne dorazila v rudých šatech na jedno rameno a při sebemenším pohybu dala na odiv své pravé ňadro. 

Tyhle šaty jsou už několik let staré, hrála jsem v nich ve svém klipu Chcem znamenie a jediná změna nastala, že jsem je nechala zkrátit,“ pochlubila se. 

Fotogalerie
74 fotografií