Zpěvačka se v minulosti svými plastickými zákroky netajila, ale ne všechny má potřebu světu oznamovat. Bohužel to za ni udělal italský lékař, který jí prováděl poslední úpravy v obličeji. 

Nemám potřebu sdílet a už vůbec obhajovat své rozhodnutí, nemám vůči nikomu oznamovací povinnost, jen se to prostě stalo, je to moje věc. Moje soukromí,“ napsala na sociální síti Dara, kterou chování doktora neskutečně zklamalo a nevylučuje, že to dál bude řešit. 

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins a Pavel Nedvěd: Zastavili stavbu hnízdečka lásky! Markéta Reinischová

Uplynulo pár dní a Rolins opět své fanoušky překvapila. „Jak se tak na sebe dívám, krátké vlasy dělají zázraky. Kdybych tak věděla, mohla jsem ušetřit za ten lifting. Každopádně moje ohlášená dovolená začala a bude pokračovat. Minulá sezóna byla dost náročná, extrémně krásná. Výživná na emoce všeho druhu, zaměstnalo mi to tělo i hlavu na plné obrátky. A proto mám v plánu odpočívat. Vypnout a neřešit,“ oznámila blondýnka v novém mikádu na ramena. 

Nový účes je svěží a navíc ji omladil. Její příznivci jsou nadšení stejně jako její přítel Pavel Nedvěd, se kterým si hodlá užít další dovolenou v teple. 

Fotogalerie
107 fotografií