Poslední týdny Dara svého přítele zanedbávala, protože se na 200 procent soustředila na koncerty. Vyprodané byly už krátce po oznámení termínů, takže její pozornost se soustředila na choreografii, kostýmy od stylisty Andreje Kusalíka a celkovou show. Nezklamala, byla jedním slovem světová!

Po celou dobu držela krok se svými tanečníky, burcovala zaplněnou halu a zpívala, jako by jí šlo o život. Přitom ne všechny třpytivé kostýmy byly lehké jako pírko, jen ten z pravých perel vážil 8 kilo.

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins a Pavel Nedvěd: Zastavili stavbu hnízdečka lásky! Markéta Reinischová

„Tomu fešákovi po mém boku chci poděkovat za nekonečnou podporu a lásku, věnovanou mně i Lole... Za jeho schopnost umět se vcítit, dát nám prostor a pochopení, když poslední týdny měla absolutní prioritu a pozornost hlavně moje show,“ vyznala se Pavlovi zpěvačka a přidala fotky ze zákulisí O2 areny.

Po chodbě si ruku v ruce kráčí s Nedvědem. Zatímco Dara je ve flitrované kombinéze a kozačkách, Nedvěd vsadil na ležérní model od Burberryho. Ale jedna věc překvapila, fotbalista se vzdal svých tradičních melírů na vlnité hřívě. Zda je hnědá barva jeho, nebo dílem kadeřnického mága Martyho Tyla, se jistě brzy ukáže. Každopádně jim to spolu sekne a patří mezi nejstylovější pár českého showbyznysu. 

Fotogalerie
113 fotografií