Rihanna má vlastní módní značku Savage x Fenty, pro kterou je zároveň sama modelkou. Že jí to jde na jedničku, opět ukázala, když se rozhodla předvést své přednosti na fotografiích v růžovém spodním prádle.

Propagace prádla, nebo...?

Jedno ale možná přece jenom zkušená podnikatelka a zpěvačka podcenila. Fotografie, na kterých má Rihanna svůj přidrzlý svůdný výraz a jsou určené na propagaci její značky oblečení v souvislosti s blížícím se svátkem svatého Valentýna, měly nejspíš účel ukázat její návrhářskou zručnost. Namísto toho se ale většina snímků zaměřila v první řadě na něco jiného - Rihannino pozadí. Na jednom z nich je dokonce pouze zpěvaččino pozadí. Fakt, že jde o popovou hvězdu, tak potvrzuje pouze její tetování na rukou, podle kterého ji mohli její fanoušci poznat.

Vše podtrhla diamanty

Svou skvělou formu včetně pevného pozadí jen krátce od porodu druhého potomka syna Riota Rose Mayerse zvýraznila zpěvačka navíc ještě vkusně zvolenými šperky - několika prsteny s růžovými diamanty. Pěveckou hvězdu, která je maminkou už dvou synů, začali někteří fanoušci jejímu partnerovi newyorskému rapperovi ASAP Rockymu okamžitě závidět, s čímž se svěřili v komentářích. „Chci být ASAP Rocky,“ napsal jeden z nich. „Po tomhle nastane zápas o dítě číslo 3,“ přidal se k němu další. Rihannina přehlídka vlastního romantického erotického prádélka vhodného na Valentýna tak byla zjevně ohromně úspěšná.

Video
Video se připravuje ...

3596054 .

Fotogalerie
114 fotografií