Jessica Alvesová má za sebou bez přehánění hororový zážitek. Před jejím domem v São Paulu se na ni a na její sestru, sedící v autě, střílelo – a jak později policie zjistila, měla být obětí únosu! Myšlenky na tuto šokující zkušenost zahání světoznámá profesionální celebrita tím, že se svěřuje do rukou odborníků na poli estetické chirurgie, které navštěvuje po celém světě. Tentokrát vyrazila za krásou do Istanbulu.

„Když se o sebe starám, cítím se hned lépe,“ vysvětlila sérii nových zákroků Jessica, která před čtyřmi desítkami let přišla na tento svět jako muž jménem Rodrigo. Dopřála si nejenom v pořadí již čtvrtý facelift ve snaze opravit svou nevzhledně povislou kůži a zakrýt jizvy způsobené nepříliš úspěšným liftingem rtů, které musela zakrývat make-upem a redukovat injekcemi, ale překvapivě i další operaci nosu!

Video
Video se připravuje ...

Živý Ken, současná Barbie litovala návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Vše ukázala na sociální síti, kde, i když pod řadou milosrdných filtrů, předvedla stehy v okolí nosu, a dokonce i rtů, i když ty mobilní aplikace docela vyhladila. „Jenom rychlý update mého stavu – cítím se skvěle,“ usmívala se však Jessica ve svých instastories, pouhých pět dní po poslední operaci. „Doktor mi upravil také nosní dírky, takže jsou teď perfektní a dýchá se mi mnohem lépe,“ libovala si šťastně.

Pochlubila se rovněž liftingem tváře, který byl veden kolem linie vlasů u uší. „Jak můžete vidět, mám z toho modřiny,“ ukázala krk plný fialovo-zelených podlitin a stehy na bradě. Podstoupila totiž i lifting krku. „Nemám žádné bolesti, cítím se jen trochu nekomfortně. Ale byla jsem dneska v salónu, nakupovat, na procházce... a upřímně, je mi báječně. Vypadám zase na třicet!“ Tak snad jí konečně tyto další úpravy přinesou tolik potřebný vnitřní klid...

Fotogalerie
89 fotografií