Po krátké návštěvě své rodné Brazílie a obligátním pózování v plavkách se Jessica Alvesová vrátila do Londýna, kde dlouhodobě žije. Na letišti Guarulhosu v São Paulu na sebe upozornila svůdným crop-topem na jedno rameno, který jen těsně obepínal její gigantické, plastikami vylepšené vnady. 

Jessica není žádná troškařka; známá milovnice luxusu si s sebou vezla sladěnou bagáž značky Gucci, k bílému topíku oblékla sukni Burberry a přes rameno si přehodila crossbody kabelku Chanel. Nákladný životní styl pomáhá televizní hvězdě platit i prodej erotických fotek přes OnlyFans.

Než se Jessica dostala tam, kde je, stálo ji to mnoho času i sil, dnes je z ní ale žena kypící sebevědomím. Po 21 letech plných plastických operací je nyní navíc konečně připravená s estetickou medicínou skončit. 

„Nejsem dokonalá, ale jsem šťastná a moje tělo alespoň odpovídá mojí duši. Nebyla to pro mě jednoduchá cesta. Beru všechen ten čas jako investici do šťastného života,“ přiznala pro Daily Mail

„Veřejnost mě opravdu silně kritizuje za moje životní volby, ale chtěla bych, aby lidé pochopili, že plastická chirurgie změnila můj život. Když jsem se narodila ve špatném těle, měla jsem dvě možnosti: Jedna byla žít a využít šancí k tomu, abych se pozměnila ke šťastné a prosperující budoucnosti, a ta druhá byla prostě umřít, protože jsem nedokázala žít v těle, které mi nepatřilo,“ vysvětlila své kdysi zoufalé pocity. 

Video
Video se připravuje ...

Rakousko-německá televizní hvězdička s gigantickými prsy si zahrála na Pamelu v Pobřežní hlídce... Instagram / Jessy Bunny

Fotogalerie
264 fotografií