Rozchod Noska a jeho tehdy těhotné partnerky Zuzany Hasalíkové šokoval celé Česko. Společnou rodinu si totiž vymodlili, když na ni ale došlo, osud tomu chtěl zřejmě jinak... Okolnosti rozpadu letitého vztahu nicméně dlouho nebyly známé – jisté bylo jen to, že se jednalo o pořádné drama. Nosek prý po partnerce požadoval testy otcovství, a dokonce ji v pokročilém stupni těhotenství vyhodil ze společného bytu. 

Drama nakonec partneři zahladili alespoň do té míry, aby se zvládli zodpovědně zhostit svých nových rodičovských rolí. „Odvezl ji i do porodnice,“ prozradil zdroj z hercova okolí webu Expres.cz. Rozhádaní partneři se ale nemohou shodnout na jméně pro syna. 

Nosek byl přítomný u porodu, ale hned, jak bylo po všem, pospíchal zase za jinou. „Po porodu spěchal z nemocnice za svojí novou partnerkou, která na něj čekala doma,“ prozradil zdroj z hercova okolí. A nyní poprvé vyšla najevo její identita: jedná se o pohlednou tmavovlásku Ivetu B. 

Na dotazy novinářů Iveta nepopřela, že s Jaromírem udržuje vztah. Rázně ale odmítla, že by se měla stát jeho milenkou už v dobách, kdy se Zuzanou plánovali rodinu. 

„S Jaromírem jsem se seznámila v době, kdy byl již nezadaný. Žádnou partnerku neměl,“ objasnila. 

Video
Video se připravuje ...

Jak si hvězdy poradí ve Výměně manželek? Tři VIP díly čekají! TV Nova

Fotogalerie
54 fotografií