Slavná transgender modelka Jessica Alvesová, která před čtyřmi desítkami let přišla na svět jako muž jménem Rodrigo, se sice nedávno zařekla, že se pokusí snížit tempo svých plastických operací, nyní se však chystá na další. Plánuje v pořadí již čtvrtý facelift - ve snaze opravit svou nevzhledně povislou kůži a zakrýt „strašnou“ jizvu způsobenou nepříliš úspěšným liftingem rtů, kterou musela zakrývat make-upem a redukovat injekcemi.

„Letos mi bude 41 let a včera jsem si v kadeřnictví všimla nějaké povislé kůže pod krkem. Takže začínám panikařit! Když je někomu 40, je svobodný a ochablý... to je zoufale znepokojující,“ nechala se slyšet pro britský deník MailOnline. Jessica doufá, že jí tento zákrok dodá tolik potřebné sebevědomí poté, co utrpěla pořádné trauma po pokusu o únos, ke kterému, naštěstí jen málem, došlo v její rodné Brazílii.

Vylíčila, jak se to stalo. Když opouštěla ​​svůj domov v São Paulu během své nedávné návštěvy, nejprve se fotila s fanoušky. Když pak šla do vozu za svou sestrou, někdo po nich začal střílet. Obě se pak vrátily, naštěstí nezraněné, jen vyděšené, zase zpátky do budovy. Policie, která byla okamžitě přivolána na místo, později odhalila, že se Jesicca měla pravděpodobně stát obětí spiknutí.

Kvůli hrozbě únosu si pak Alvesová musela najmout ostré hochy, co ji hlídali 24 hodin, 7 dní v týdnu. „Kromě toho, že jsem měla bodyguardy v bytě, musela jsem si najmout i ozbrojenou ochranku, která hlídala u mých dveří po dobu tří týdnů. A když mě pak odvezli na letiště, abych odletěla domů, doprovodila mě místní policie a moje soukromá ozbrojená ochranka,“ popisovala.

Video
Video se připravuje ...

Živý Ken, současná Barbie litovala návštěvy Česka: V Praze mě zohyzdili a zneužili! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Jessica totiž pochází z velmi bohatých poměrů. „Moje rodina jsou evropští přistěhovalci se sídlem v São Paulu. Jsou velmi úspěšní a vlastní třetinu nákupních center, supermarketů a obchodů ve městě. Žijeme velmi diskrétním životem, přesto řídíme neprůstřelná auta a také žijeme v bytech s vysokou bezpečností,“ popsala své rodinné poměry.

„Od doby, co jsem se vrátila z Brazílie, se snažím být zaneprázdněná, abych odpoutala myšlenky od těch hrozných událostí. Setkala jsem se s přáteli, šla do salonu, strávila šest hodin v kadeřnictví a nechala si prodloužit vlasy, a taky jsem se objednala na facelift - když se o sebe starám, cítím se hned lépe,“ svěřila se. Tak snad jí to opravdu pomůže...

Fotogalerie
53 fotografií