Po šesti letech manželství se v roce 2021 rozešli, ale po roční odluce se k sobě vrátili. Hlavním důvodem byl jejich syn Andreas, pro kterého chtěli úplnou rodinu. 

„Zkusili jsme to podruhé, dali jsme tomu šanci už kvůli malému, ale nešlo to. Chtěla jsem, aby syn vyrůstal v kompletní rodině, nevyšlo to, beru to jako životní prohru. Moji rodiče jsou spolu celý život a chtěla jsem to taky tak, bohužel...,“ svěřila se Blesku Hanka. Zatímco po prvním rozchodu na rozvod netlačili, teď ho intenzivně řeší a je tedy jasné, že s manželstvím je definitivní konec.

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Mašlíková promluvila o manželské krizi, která se táhne už rok: Slova o rozvodu! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Žijeme spolu pod jednou střechou, ale rozvádíme se. Poslední rok jsme se trápili, ke konci roku jsem to odnesla zdravotně. Po reoperaci prsou jsem trpěla různými záněty žaludku nebo močového měchýře, podle mě to byla psychosomatická onemocnění. Snažila jsem se udělat maximum, ale je pro mě důležité, aby syn vyrůstal bez hádek a křiku,“ dodala Mašlíková

Pro modelku je nejdůležitější spokojené dětství Andrease a její nová práce v realitách. „Hodně mě to baví a myslím, že jsem se v tom našla. André byl proti, abych to dělala, ale já si jdu vždy za svým,“ netají se sexbomba. 

Poté, co Hanka na sociální síti rozchod oznámila, tak jejímu manželovi narostl počet sledujících z řad žen.

Fotogalerie
53 fotografií