Sophie Turnerová, bývalá manželka známého muzikanta z kapely Jonas Brothers, už netají svou aktuální lásku! V pondělí sdílela na instagramu společnou fotku se svým současným přítelem Peregrinem Pearsonem (29). Herečka známá ze seriálu Hry o trůny si s pohledným britským aristokratem a několika přáteli vyrazila na lyžařský výlet.

První fotografie zachycovala Turnerovou a Pearsona, jak sedí vedle sebe na lyžařském vleku spolu s vývojářkou webových stránek Amadeou Kimminsovou a právníkem Rupertem Gorstem. Na selfie Pearson odvrátil pohled od fotoaparátu, zatímco jeho přítelkyně a Kimminsová ukázaly do fotoaparátu prostředníček - a Gorst se zeširoka zubil.

Další snímek ukázal, jak Turnerová, maminka dcer Willy (3) a Delphine (1), stojí blízko svého krasavce, zatímco oba pózují vedle svých dvou přátel na vrcholu hory. Zdálo se, že usměvavý Pearson má dobrou náladu, ale tvář jeho partnerky zcela skrývala velká lyžařská maska, brýle a objemná lyžařská bunda. Jistě se ale i ona skvěle bavila.

O milostné aférce s dědicem 4. vikomta Cowdraye se začalo mluvit už v říjnu 2023 - záhy poté byli vyfotografováni, jak se líbají v Paříži. Naposledy spolu byli viděni, kterak se k sobě tulí 17. ledna při procházce Londýnem. I přesto ale dosud nesdílela na sociálních sítích žádné společné záběry. Až nyní jako kdyby se rozhodli oficiálně přiznat svou lásku...

Video
Video se připravuje ...

Sophie Turner v seriálu Schodiště HBO Max, idh

V komentářích fanoušci volali po Sophiiných dětech a připomínali jí, že je matkou. Není tomu totiž tak dávno, kdy si herečka vyrážela z kopýtka a o dcerky se staral tatínek Joe, ale tím způsobem, že je vzal s sebou na koncertní šňůru. Rozezlená Sophie na něj kvůli tomu dokonce v září podala žalobu za únos dítěte, ale ta byla na začátku tohoto měsíce zamítnuta.

Pár nakonec dosáhl dohody o dočasném opatrování. Ostatně ani Joe Jonas by podle nejnovějších drbů neměl být "na ocet" - na začátku ledna i on vyrazil na lyže. Společnost mu dělala modelka a americká Misska Stormi Bree Henleyová (33), známá také jednoduše jako Stormi Bree. O té se aktuálně traduje, že je jeho současnou přítelkyní.

Fotogalerie
52 fotografií