Herečka Sophie Turnerová přikročila k tvrdé akci! Po zprávách o tom, že se Joe Jonas na turné po Americe starostlivě stará o jejich dvě dcery, zatímco ona daleko od rodiny natáčí ve Španělsku nový seriál, překvapila exmanžela žalobou. Joe totiž oběma holčičkám údajně zadržuje pas a odmítá jim umožnit, aby se s matkou vrátily do Británie.

Zoufalá Sophie 21. září zažalovala svého ex kvůli únosu a neoprávněnému zadržování. Rodiče se podle ní kolem Vánoc 2022 dohodli, že se společně z USA natrvalo vrátí do Anglie, odkud herečka pochází. Joe ale nyní drží dcery v New Yorku a ačkoli nebrání herečce ve styku s nimi, ani za nic nechce vydat jejich pasy. 

Sám člen kapely Jonas Brothers označil žalobu za „drsný právní krok“, který je podle něj v rozporu s „přátelským nastavením společné výchovy“, na němž se měli dohodnout minulou neděli během setkání kvůli rozdělení péče o děti. Od neděle má u sebe obě dcery Turnerová, nemůže s nimi ale opustit USA. 

„Poslední tři měsíce byly děti po dohodě manželů v péči Joea, ale v současnosti jsou u matky. Sophie podává tu žalobu jen proto, aby se rozvodové řízení přesunulo do Spojeného království a děti byly trvale odebrány z USA,“ uvedl pro Page Six zástupce Jonase. 

Ze soudních dokumentů navíc vyplývá, že se Sophie Turnerová o rozvodu dozvěděla až přes média. Rozpad manželství podle ní proběhl extrémně náhle. S Jonasem se údajně pohádali v den jeho narozenin 15. srpna a jen o několik týdnů později, 5. září, podal zpěvák žádost o rozvod.

Video
Video se připravuje ...

Tomáš Magnusek otevřeně o rozvodu i nové přítelkyni: Ženy mého života! Kisa Císařová

Fotogalerie
62 fotografií