Konec manželství Sophie Turnerové a Joea Jonase mnohé překvapilo. O krizi se sice spekulovalo už déle, jen málokoho ovšem napadlo, že by mohla být tak vážná. Soud už má nicméně žádost o rozvod na stole, a tak už není o čem pochybovat. 

Načapal ji přes interkom

Web TMZ nyní vyzpovídal zdroje z okolí manželů a publikoval nové informace o tom, co přesně se mezi partnery vlastně mělo stát. Poslední kapkou před rozvodem měl být incident s interkomem! 

Joe svou drahou polovičku zachytil přes domácí telefon s kamerou. Není ovšem jisté, zda Sophii pouze slyšel, nebo i viděl. Herečka nicméně vyslovila či udělala cosi, co bylo pro zpěváka dalece za hranou. „Ihned věděl, že je manželství u konce,“ tvrdí jeden ze zdrojů. 

Video
Video se připravuje ...

Příběh inspirovaný skutečnými událostmi sleduje osudy rodiny Michaela Petersona ze Severní Karolíny a podezřelé okolnosti kolem úmrtí jeho manželky Kathleen Petersonové. • VIDEO HBO Max

Láska jako z pohádky

Rozvod seriálové Sansy a dívčího idola ze slavného boybandu zlomil mnohým fanouškům srdce. Nejdřív se zdálo, že je to láska jako z pohádky... Popový zpěvák a úspěšná herečka se vzali v roce 2019 a krátce po sňatku postupně přišly na svět dvě dcery – Willa (3) a její roční sestřička, jejíž jméno zatím manželé tají. 

V poslední době se ovšem jako lesní požár rozšřily zprávy o problémech. Joe pak dokonce začal chodit bez prstýnku a v Los Angeles oslovil dva rozvodové právníky, aby v úterý (překvapivě na Floridě) oficiálně podal žádost o rozvod. 

Pařmenka versus táta v domácnosti

Podle webu TMZ krize trvala už minimálně půl roku. „Ona ráda paří, on radši zůstává doma. Mají rozdílný životní styl,“ prozradil zdroj z okolí manželů. Poslední tři měsíce pak měla Sophie sama trávit v Londýně, zatímco Joe s oběma malými dcerkami obrážel s kapelou americké turné. 

„Po čtyřech úžasných letech manželství jsme se oba rozhodli, že své manželství přátelsky ukončíme. Objevuje se množství spekulací proč, ale jedná se skutečně o společné rozhodnutí. Upřímně doufáme, že budou všichni respektovat soukromí naše a našich dětí,“ zveřejnili ve společném prohlášení ve středu. 

Fotogalerie
99 fotografií