Pár spolu začal randit v roce 2016. Seznámili se na Instagramu, kde si začali psát zprávy. V roce 2019 se konaly dokonce dvě veselky. Jedna v Las Vegas, kde je oddával dvojník Elvise Presleyho, a druhá na zámku ve Francii. V loňském roce manželé na svět přivítali prvního potomka.

Fotogalerie
13 fotografií

Vybavení

Nemovitost, kterou pár koupil v roce 2019, se prodává za necelých 17 milionů dolarů. Dům o rozloze 4 572 m2 má devět ložnic, 11 koupelen, prostornou šatnu i fitness centrum. Milovníky jídla a pití nadchne letní kuchyně i vlastní vinný sklep. Interiér doplňují ohromující lustry a nádherné výhledy na zahradu. Pár dům zmodernizoval a v celém objektu nechal nainstalovat zvukový systém, nejmodernější kino a zabezpečení.

Dům pro hosty

Součástí domu jsou i privátní lázně, bazén a dům pro hosty. Ten disponuje dvěma ložnicemi, akváriem a nekonečným množstvím zábavních zařízení, jako jsou pult pro DJ či disko světla. K nemovitosti patří garáž pro čtyři auta, velká zahrada, venkovní projektor a rozsáhlé venkovní terasy.

Zajímavost

Herečka, kterou proslavil seriál Hra o trůny a která za ni byla nominována na cenu Young Artist Award, je také velkou milovnicí psů. Adoptovala vlka jménem Zunni, který v seriálu patřil její postavě. A musíme říct, že se má opravdu jako v bavlnce.