I bydlení v šedesátimetrovém dvoupokojovém bytě se dá s trochou fantazie a kreativity vymazlit, a navíc zaplnit spoustou zeleně. Jak na to, se dozvíte na instagramových stránkách Barbory Nykodýmové hometure_cz, jejichž název vznikl jako propojení bydlení (home) a přírody (nature).

Fotogalerie
18 fotografií

Naleznou zde inspiraci jak milovníci rostlin (a zvířat), tak domácí kutilové, kteří ocení jednoduché a levné DIY nápady, zkrátka ti, kdo si chtějí vyladit své bydlení.

Sama o sobě a svém stylu říká: „Nemám příliš ráda škatulky a baví mě spíš lehký mix různých prvků, které spojuje jednotná linka. U nás je to hlavně příroda. Inspiraci nicméně hledám především v severském stylu, na kterém mě zaujal jeho důraz na kvalitní přírodní materiály a cit pro krásný, a přitom jednoduchý design.

Zároveň mám ráda retro i vintage prvky a nebojím se ani výraznějších barev. Pokud se používají střídmě, mohou byt pěkně rozsvítit. Množství rostlin z našeho domova dělá tak trochu tropický prales, ve kterém se stále něco děje. K tomu tu společně s námi žijí naši dva psi – německý ohař Boro a fenka švýcarského ovčáka Aischa.“

Článek připravil časopis Blesk Bydlení. Aktuální číslo koupíte v novinových stáncích nebo si ho můžete v tištěné či elektronické podobě objednat v našem iKiosku ZDE.

Video
Video se připravuje ...

Blesk Bydlení 06/2021 redakce