O víkendu oslavila herečka Sophie Turnerová, která se proslavila rolí Sansy Starkové z fantasy seriálu Hra o trůny, a zpěvák Joe Jonas, člen chlapecké skupiny Jonas Brothers, dvouleté výročí jejich svatby. K té došlo v Las Vegas v květnu 2019. Jejich spontánní veselka ve městě proslaveném hazardními hrami předcházela „druhé“ svatbě spojené s velkou svatební oslavou ve Francii, asi o dva měsíce později. Pár při této příležitosti sdílel na instagramu dosud neviděné fotografie, včetně snímků novomanželů například v „kapličce lásky“ či na tanečním parketu.

„Veselé výročí, 2 roky svatby ve Vegas, přeji tomuto velkému kusu mužského masa,“ popsala Turnerová svůj příspěvek, zatímco Jonas by trochu romantičtější, svou manželkou v postu označil svou „královnou“ ve svých instastories, a sérii fotografií opatřil popiskem „ku*va ženatý už dva roky, miluji tě, bublinko“.

Oslava proběhla ve velkém stylu podle všeho zahradní párty, a manželé si ve slavnostním oblečení, ona v bílých šatech, on v černém obleku, dokonce skočili do bazénu, kde vzniklo několik vtipných snímků, z nichž zamilovanost jenom sálá.

VIDEO: Hra o trůny: Trailer finálové série

Video
Video se připravuje ...

Hra o trůny: Trailer finálové série HBO

Turnerová a Jonas spolu mají jedno dítko, dceru s poměrně neobvyklým jménem Willa (10 měsíců), což je ženská varianta jména William. Fanoušci spekulují o tom, že se manželé nechali inspirovat jménem jedné z vedlejších postav seriálu, který z Turnerové prakticky přes noc udělal hvězdu, a v němž vystupovala od prvního dílu až do konce osmé série. Dívenka přišla na svět v červenci 2020 a rodiče ji úzkostlivě skrývají před novináři – a i když na sociální síti sdílejí kde co, tvář jejich dítka je dosud široké veřejnosti neznámá.

Fotogalerie
35 fotografií