Na konci února byla Sophie Turnerová spatřena na procházce s manželem a dcerou (19 měs.), jak se něžně hladí na bříšku. Gesto okamžitě vyvolalo vlnu spekulaci: je snad znovu těhotná?! 

Existence miminka číslo dvě se brzy potvrdila. Manželský pár si o víkendu vyrazil na pláž na floridském Miami, a herečka tak v plavkách ukázala úplně všechno. Není pochyb o tom, že se rodina brzy rozroste. 

Rodila s rouškou

Dcera Willa Jonasová se slavnému páru narodila v červenci 2020. Protože porod probíhal uprostřed pandemie, musela mít herečka jako řada jiných žen po celou dobu nasazenou roušku. 

VIDEO: Noční král ze seriálové Hry o trůny Furdík: Co říká na neslavný konec?

Video
Video se připravuje ...

Noční král ze seriálové Hry o trůny Furdík: Co říká na neslavný konec? Luboš Procházka, Jan Jedlička

Otcem dětí seriálové Sansy je hereččin manžel, hudebník Joe Jonas. Ten aktuálně působí v kapele DNCE, proslavil se ale díky rodinné formaci Jonas Brothers.

Dvě svatby

Své "ano" si dvojice řekla hned dvakrát. Poprvé v květnu 2019 po udílení cen Billboard Music Awards v Las Vegas; obřad tehdy stylově vedl dvojník Elvise Presleyho (†42). Celá rychloakce je tehdy vyšla na 600 dolarů, tedy necelých 14 tisíc korun.

Podruhé už to bylo s větší parádou. Svatbu pro všechny blízké uspořádali v červenci 2019 na čtyři sta let starém zámku Château de Tourreau ve francouzském městě Sarrians. Pro nádherný areál z roku 1612 se snoubenci museli pořádně plácnout přes kapsu; cena tady začíná na 152 tisících korunách za jednu noc na člověka.

Herečce šla tehdy za družičku bývalá Miss World a kamarádka Meghan Markleové (40) Priyanka Choprová (39), která si v prosinci 2018 vzala Joeova bratra Nicka Jonase (29).

Fotogalerie
80 fotografií