Thor Björnsson a jeho manželka Kelsey Hensonová o tragické události informovali prostřednictvím společného prohlášení na instagramu. „S velkým zármutkem oznamujeme narození naší dcery, Grace Morgan Hafthorsdottir, narozené 8. listopadu ve 21. a ½ týdne těhotenství. Po znatelném poklesu pohybu jsme zjistili, že jí přestalo bít srdce,“ uvedli zdrcení rodiče.

„Slova nedokážou popsat naši bolest z této ztráty nebo naše štěstí, že můžeme trávit čas se svou dcerou. Je naprosto nádherná, s blond řasami a obočím a malým úsměvem pro mámu a tátu.  Láska, kterou k ní cítíme, je ohromující. Smutek, který cítíme, s námi bude navždy, ale stejně tak i láska. Všechny naše naděje a sny o ní nám byly odebrány, ale ví, že s ní budu znovu. Její duch žije dál skrze nás a jejího sourozence,“ napsali ke snímkům z nemocnice, na kterých si užívají první a zároveň poslední chvíle, které mohli strávit s předčasně narozenou dcerou.

Své fanoušky také poprosili o respektování jejich soukromí a poděkovali za milá slova i podporu. Manželé už mají společného syna, který se narodil v září 2020.

Video
Video se připravuje ...

Připlatíme si za štědrovečerní tabuli? A žhavé fotky hvězdy Stardance Bára Horáková, Lukáš Červený, reuters

Fotogalerie
46 fotografií