Na televizních obrazovkách si fanoušci fantasy seriálu Hra o trůny zamilovali Hafþóra Björnssona coby psychopatického rytíře sera Gregora Cleganeho, jenž se nezastavil před nikým a před ničím. Obrovský Islanďan, který údajně měří dva metry a šest centimetrů, a váží kolem dvou set kilogramů, je ovšem ve skutečnosti docela jiný – například na fotkách, na nichž pózuje se svou o 49 centimetrů menší manželkou, se vždycky neskutečně rozněžní. A co teprve nyní, když se díky půvabné Kelsey, kterou poznal v baru, kde pracovala jako servírka, stal dvojnásobným tatínkem!

Fotky s novorozencem sdíleli na sociální síti oba šťastní rodiče. „Náš krásný chlapeček učinil svůj velkolepý příchod na svět 26. září 2020 v 11:19, po krátkých a intenzivních šesti hodinách porodu. Váží 3 530 gramů a měří 52 centimetrů. Jeho zrození bylo tou nejmocnější, život měnící a posilující věcí, kterou jsem kdy zažila. Všichni se máme dobře a zabydlujeme se doma jako trojice,“ napsala novopečená maminka Kelsey na instagram. Zatímco pro ni je „role“ matky její první zkušeností tohoto druhu, Hafþór už jednu ratolest má – z předchozího vztahu se může pochlubit dcerkou Theresou Líf.

VIDEO: Hra o trůny skončila osmou řadou: Trailer finálové série.

Video
Video se připravuje ...

Hra o trůny skončila osmou řadou. • Trailer finálové série. HBO

Mohutný kulturista byl pak o mnoho sdílnější a popsal narození synka prakticky hodinu po hodině: Už v šest hodin ráno ho prý jeho choť vzbudila s tím, že jí praskla voda. Kelsey původně plánovala přivést své miminko na svět v pohodlí vlastního domova, a proto si nechala k sobě přivolat porodní asistentku a dulu, porod ovšem nabral velice rychlých obrátek. Nakonec se raději přesunuli do nedaleké porodnice, kde kolem deváté hodiny dopoledne začala Kelsey rodit do vody.

Vzhledem k tomu, že nadále už šlo vše jako po másle a nenastaly žádné další komplikace, ještě téhož večera se novopečená maminka i se svým partnerem a miminkem vrátila zpátky domů, aby si společně užili svou první noc jako rodina.

„Věci eskalovaly super rychle. Během toho všeho byla Kelsey neskutečně úžasná a měla úplnou kontrolu nad svou myslí i tělem. Jsem v naprostém úžasu z toho, jak je silná. Nedá se ani vyjádřit slovy, jak jsem na ni hrdý,“ dojal se na sociální síti Björnsson a dodal, že jméno pro chlapečka sice již mají vymyšlené, ještě nějakou dobu si ho ovšem s manželkou chtějí nechat jenom pro sebe. Stačí, že o intimní detaily synkova porodu se pochlubili celému světu...

Pyšnému tatínkovi k novorozenému potomkovi každopádně gratulovali nejenom fanoušci, ale i slavní kulturisté, MMA zápasníci, a herečtí kolegové z výše zmiňovaného seriálu – například Nathalie Emmanuelová (31), která tam ztvárnila krásnou otrokyni Missandei, či Lena Headeyová (46), představitelka zákeřné královny Cersei z rodu Lannisterů, jejímž ochráncem byl právě brutální zabiják Hora.

VIDEO: Noční král ze seriálové Hry o trůny Furdík: Co říká na neslavný konec?

Video
Video se připravuje ...

Noční král ze seriálové Hry o trůny Furdík: Co říká na neslavný konec? Luboš Procházka, Jan Jedlička

Fotogalerie
72 fotografií