O radostnou zprávu se podělili oba rodiče. „Naše malá holčička je tady, zdravá a krásná. Neexistují slova, kterými bych popsal své pocity. Láska, kterou pociťuji k tomuto maličkému človíčku, je nad mé chápání. Jsem vděčný, že ji znám. Pyšný, že ji mohu nazývat svou, a vděčný za život, který spolu prožijeme,“ napsal Malik k černobílé fotografii, na níž drží potetovanou rukou dlaň své dcerky.

VIDEO:Gott nestihl splnit přání své dcery. A manévry Polákové s Liškou, krize pokračuje?

Video
Video se připravuje ...

Gott nestihl splnit přání své dcery. A manévry Polákové s Liškou, krize pokračuje? Bára Horáková, Lukáš Červený

Čerstvá maminka byla stručnější: „Naše holčička se k nám připojila na Zemi a už nám stihla změnit životy. Zbožňuju ji.“ Po vzoru tatínka zveřejnila podobnou fotografii. Ani jeden jméno novorozené dcerky neprozradil, což na internetu rozproudilo debaty o tom, zda vybrali tradiční, nebo, jak už to ve světě celebrit bývá, nějaké zcela neotřelé pojmenování.

Hadidová těhotenství tajila do pátého měsíce. Teprve před měsícem vyvěsila na sítě první fotografie s těhotenským bříškem. Zayn je v pořadí třetím členem bývalé chlapecké kapely One Direction, který se stal otcem. Louis Tomlinson (28) v lednu 2016 přivítal na svět syna Freddieho, o rok později se do kroužku tatínků připojil Liam Payne (27) se synem jménem Bear.

VIDEO: Chantal otevřeně o eutanazii sestry. A Hrušínský ostře proti Heřmánkovi

Video
Video se připravuje ...

Chantal otevřeně o eutanazii sestry. A Hrušínský ostře proti Heřmánkovi Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
72 fotografií