S onou krásnou zprávou se na instagramu pochlubil sám herec Hafþór Júlíus Björnsson, jenž se proslavil rolí nezničitelného sadistického rytíře Gregora Cleganea, jemuž se pro jeho mohutnou postavu a nezdolnost přezdívalo Hora. Dokonce sdílel i onen kouzelný okamžik, kdy se dozvěděl, zda pod srdcem jeho vyvolené roste dívka, anebo kluk: Tento dva metry a šest centimetrů vysoký hromotluk propíchl obrovský černý balon a z něj se všude rozsypaly modré konfety. Bylo tedy jasné, že půjde o chlapečka.

Tento nesouměrný pár, který dělí téměř půlmetrový rozdíl (Hensonová měří pouhých 157 centimetrů), si své „ano“ řekl v létě 2018 na Islandu, odkud kulturista Björnsson pochází. „Je pro mne velkým potěšením nyní oslovovat Kelsey Morgan Hensonovou jako svou ženu!“ napsal ve svatební den na sociální síť a připojil fotku, na níž drží svou novopečenou choť v náručí.

Zatímco však Hensonová čeká svého prvního potomka, pro urostlého herce však půjde již o dítě druhé – z předchozího vztahu se může pochlubit dcerkou.

Se svou drobnou chotí se mimochodem představitel jedné z nejnenáviděnějších postav Her o trůny (především poté, co rozdrtil hlavu populárnímu Oberynovi v podání chilského fešáka Pedra Pascala) seznámil naprosto pohádkově: jiskra mezi nimi údajně přeskočila v baru, kde Kelsey pracovala jako servírka. O rok později měli veselku…

VIDEO: Teaser k poslední řadě Her o trůny

Fotogalerie
102 fotografií