Nejenom americký herec Alec Baldwin (62) se může pochlubit šesti ratolestmi. Do klubu šestinásobných tatínků se nově přidal i herec Jude Law, jehož si divačky zamilovaly například v seriálu Mladý papež, kde ztvárnil ústřední roli, mladší verzi kouzelníka Brumbála ve Fantastických zvířatech, anebo jako hloubavého Johna Watsona z detektivních komedií Sherlock Holmes, kde zdárně sekundoval Robertu Downeymu Jr. (55). S touto krásnou novinkou se pochlubil vlastně docela mimoděk v show Jimmyho Fallona (45).

Když se ho známý moderátor ptal, jak se měl během pandemie viru covid-19, herec s úsměvem odvětil: „Zahradničil jsem. Jo, a taky se nám k tomu všemu narodilo dítě, už je to tak. A je to úžasné, jsme moc šťastní.“ Kromě toho dodal, že se společně se svou půvabnou manželkou cítí být skutečně „požehnáni, že mohou společně trávit čas jako rodina“.

Jeho slova známého komika viditelně dojala. „A je to venku, je to konečně venku. Gratuluju, taťko! To je úžasné,“ culil se Fallon a patrně naznačoval, že se o porodu Lawovy manželky již delší dobu spekulovalo (dojít k němu mělo někdy z počátku léta, v srpnu byla Philipa viděna již bez těhotenského bříška), herec však narození potomka potvrdil až teď.

VIDEO: Tisková konference s Judem Lawem

Video
Video se připravuje ...

Tisková konference s Judem Lawem Blesk.cz

Jude vždycky platil za velkého svůdníka a „nadsamce“. Pro svůj klukovský úsměv a nezpochybnitelný šarm byl obletován těmi nejznámějšími a nejkrásnějšími herečkami, jeho postelí si prošly například herečky Sienna Millerová (38) či Cameron Diazová (47). Dvakrát dokonce vstoupil do svazku manželského – jeho poslední veselka se odehrála loni v květnu, právě s Philipou. Zatímco pro ni je role maminky novinkou, Jude má už četné rodičovské zkušenosti.

Dětí měl až donedávna pět: syny Raffertyho (23) a Rudyho (18) a dceru Iris (19) s herečkou a designérkou Sadie Frostovou (55), s níž byl šest let ženatý. Dceru Sophii (10) si pořídil s modelkou Samanthou Burke (35), dcera Ada (5) vzešla z jeho vztahu s hudebnicí Catherine Hardingovou (28). Nyní k nim přibylo ještě miminko, jehož jméno dosud není veřejnosti známé.

Mimochodem, Jude vždycky prohlašoval, že chce mít velkou rodinu, a jak se zdá, tento sen si splnil: byť mají jeho ratolesti různé maminky a klasickou rodinu jako takovou nikdy tvořit nebudou…

VIDEO: Jude Law na karlovarském filmovém festivalu

Video
Video se připravuje ...

Jude Law /Youtube/

Fotogalerie
60 fotografií