Život je často otázkou priorit. A pro zpěvačku Kerry Katonaovou, co se do povědomí široké veřejnosti dostala v 90. letech coby členka líbivé popové skupiny Atomic Kitten, je to její vzhled. Ten dokonce upřednostňuje před svým zdravím. Aktuálně se totiž chystá na veselku, a tak dělá všechno pro to, aby byla ve svůj velký den co nejkrásnější. Přestože ji před časem lékař varoval, že má zničený nos, ona si nechala opravit něco docela jiného!

Kerry totiž patřila mezi ty hvězdy, které neustály svou slávu. V Atomic Kitten platila za rebelku a už po roce ji z kapely vykopli. Zpěvačka pak propadla drogám, konkrétně kokainu, mnohokrát se předávkovala a málem zemřela... a zničila si nosní přepážku, takže se jí nos začal hroutit. Slavná plavovláska si však na klinice estetické medicíny poručila docela jiný zákrok... a to, jak po něm vypadá, mohli vidět všichni obyvatelé Merseyside v Anglii.

Video
Video se připravuje ...

Sexbomba Mottlová přiznala plastiky! Kolik jich má? Markéta Reinischová

Právě ve zdravotnickém centru Pall Mall byla totiž Katonaová na operaci. Podstoupila blefaroplastiku, při které se odstraňuje přebytečná kůže očních víček. „Chtěla jsem to udělat už nějakou dobu, protože mé oči začaly být těžké a cítila jsem, jak je kůže zakrývá, což se mi nelíbilo,“ citoval ji deník The News. Bolestivě vyhlížející jizvy pak ukázala nejenom na sociální síti, ale i na ulicích, jimiž se procházela po nákupech. Člověk se skoro musel divit, že vůbec něco vidí, jelikož její oči a celá tvář jsou neskutečně opuchlé.

Rekonvalescence se totiž zvrtla... „Celé dny jsem brečela bolestí. Když jsem se zotavovala po zákroku, nevěděla jsem, co dělám, promnula si oko... a poškrábala rohovku, na všech nervových zakončeních. Můj lékař o tom řekl, že je to skoro bolestivější než porod,“ popisovala zpěvačka. „Mohla jsem si stěžovat, ale je to čistě moje chyba a nesouvisí to s operací.“ Zda na nos ještě dojde, to teď není jisté. Dovolit si ho však může - Kerry prý vydělává neskutečně vysoké částky na hanbaté platformě OnlyFans.
Fotogalerie
35 fotografií