Zpěvačka Kerry Katonaová se do povědomí široké veřejnosti dostala v 90. letech coby členka líbivé popové skupiny Atomic Kitten. Už po roce ji ale z kapely vykopli a ona propadla drogám, konkrétně kokainu, mnohokrát se předávkovala a málem zemřela. A i když je dnes už řadu let „čistá“, následky zhoubné závislosti ji trápí dodnes - aniž by to tušila! Pěnice, která se aktuálně chystá na svatbu, se právě kvůli blížícímu se velkému dni rozhodla vyhledat také služby plastického chirurga.... a poté nestačila zírat, co jí řekl!

Přestože Kerry zašla původně na kliniku estetické medicíny se záměrem nechat si „vyžehlit“ okolí očí, aby měla na veselku zářivý a mladistvý pohled, tamní odborník jí oznámil mnohem větší jobovku: „Doktor mi řekl: ‚Váš nos kolabuje'. Takže jsem si drogami zničila nos,“ šokovala Kerry svým veřejným přiznáním na sociální síti. Přiznala, že podobná operace jí prý byla nabídnuta už před lety, ona ji však tehdy odmítla. Rozhodla se tento fakt brát jako vztyčený varovný prst, aby se k drogám už nikdy nevrátila.

Nyní ale neváhala. „Začala jsem plakat, je to od té doby obrat o 360 stupňů, kde jsem dnes. A pomyslela jsem si wow, wow, wow, ok, dám si to opravit,“ svěřila se na instagramu dáma, která má za sebou pořádně bouřlivou minulost. Kromě drog i několik rozvodů a osobní bankroty. „Všichni děláme chyby, ale myslím, že je tohle pro mě odměna,“ domnívá se Kerry. „Ale bojím se,“ přiznala zpěvačka, jež je mimochodem velmi aktivní i na hanbaté platformě OnlyFans. S výsledkem zákroku se pak jistě pochlubí online!

Fotogalerie
37 fotografií