Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Kráska zemřela po plastice prsou na Mallorce: Anesteziolog už seděl za zabití jiného pacienta

Autor: jel - 
2. dubna 2024
11:00

Kosmetička Donna Beeová (†30) z anglického Wrexhamu zemřela na Mallorce při banální platistice prsou. Pravděpodobně její tělo špatně zareagovalo na anestatika a ona dostala infarkt a později zemřela. V minulosti už měla problémy se srdcem. Rodina Donny nyní odhalila, že konzultace s plastikem probíhala pouze e-mailem a že už jednoho pacienta neúmyslně zabil.

Podle deníku The Sun Donna už na klinice v Mallorce plastiku prsou podstoupila před několika lety. V září se tam ale vrátila, aby si nechala opravit nerovnosti. Mladá žena, která už měla v minulosti problémy se srdcem, zřejmě v důsledku nezvyklé reakce těla na anestatika srdeční zástavu. Skončila na jednotce intenzivní péče, kde bohužel po dvou týdnech zemřela.

Její rodina se o její smrti dozvěděla tak, že klinika napsala otřesnou zprávu její kamarádce na Instagramu. Údajně byl lékař velmi nervózní a nedokázal vysvětlit, co přesně se stalo. Blízcí začali pátrat a zjistili, že celá předoperační konzultace pobíhala pouze e-mailem.

Šok přišel ve chvíli, kdy policie přišla zatknout anesteziologa Mateo Verda Vallespira. Ukázalo se, že už sedí za mřížemi za jiné neúmyslné zabití pacienta. Před nástupem do vězení mu byl vydán zákaz vykonávat činnost, doktor ho ale nerespektoval a před stihl v té době ještě odoperovat mladou Donnu. 

Video  Cesta za vysněným dekoltem: Co předchází plastické operaci prsou?  - Videoredakce ženských titulů
Video se připravuje ...

ivana kollerova ( 2. dubna 2024 18:39 )

ta zena je cela nejaka umela

Radka Šimečková ( 2. dubna 2024 13:21 )

Uz jednou udelany

XYZ3 ( 2. dubna 2024 13:13 )

👍👍

Drž hubu ( 2. dubna 2024 13:08 )

Ano. A podle fotek měla krásný prsa 🧐

MADONNA ( 2. dubna 2024 13:07 )

Pěkná holka no, už je tam....

Zobrazit celou diskusi