Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Bankéř toužil po větším penisu: Plastický chirurg mu ho prý naopak zmenšil

Ilustrační foto
Už budu! První sex? Trapasy, strach z krvácení a orgie ve třech  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: štt - 
8. ledna 2024
22:28

Turecký bankéř toužil po větším penisu. Před dvěma lety proto podstoupil náročnou plastickou operaci. Výsledek však nedopadl dle jeho představ. Muž, pocházející z města Tekirdag, tvrdí, že jeho úd je po zákroku menší. Na lékaře již podal žalobu.

Člověk by si měl vážit toho, co má. Takto by se dal shrnout incident, o němž informoval britský Daily Mail. Bankéř Ilter Turkmen nebyl spokojený velikostí svého penisu, a tak se v lednu roku 2022 rozhodl vyhledat odbornou pomoc.

Navštívil plastického chirurga Haluka Soylemeze. Lékaři zaplatil půl milionu lir, což je zhruba 380 tisíc korun, aby mu zvětšil penis o 2,8 centimetrů, co se délky i obvodu týče.

Operace dopadla zcela katastrofálně! Pacient po probuzení z narkózy trpěl velkými bolestmi a krvácel. Jelikož hrozilo, že by mohl o penis přijít, musel podstoupit další zákrok. Lékařům se nakonec úd podařilo zachránit.

Turkmen však na kliniku ihned podal žalobu. Tvrdí, že jeho penis i po uzdravení vypadá silně znetvořený, a navíc je o celý centimetr menší. Doktor se však brání: „Při zákroku jsem neudělal žádnou chybu!“.

U obhajoby uvedl, že pacient byl s možnými problémy spojenými s plastickou operací předem seznámen. Rozporoval také informaci, že by se Turkmenův penis po zákroku zmenšil. Případ stále probíhá.

Video  Už budu! První sex? Trapasy, strach z krvácení a orgie ve třech  - pdc, ub, Jedlička, Železný
Video se připravuje ...

MADONNA ( 8. ledna 2024 23:48 )

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Zobrazit celou diskusi