Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Farář s uříznutým penisem si zranění zřejmě způsobil sám: Nemoc u něj vyvolala psychotický stav

Farář s uříznutým penisem si zranění zřejmě způsobil sám: Nemoc u něj vyvolala psychotický stav
Farář s uříznutým penisem si zranění zřejmě způsobil sám: Nemoc u něj vyvolala psychotický stav  (Autor: Profimedia)
Autor: jel - 
3. ledna 2024
09:33

Podivný případ se odehrál v polovině listopadu. V domě v malé obci na jihu Čech objevila záchranná služba společně s hasiči faráře s vážným poraněním na genitáliích. Duchovní skončil v nemocnici v umělém spánku. Ukázalo se, že muž trpí klíšťovou encefalitidou, která u něj vyvolala zánět mozkových blan a psychotický stav. Zranění si zřejmě způsobil sám.

Do farářova domu v malé obci na Českobudějovicku vyrazila záchranná služba společně s hasiči 15. listopadu. Známí duchovního měli totiž obavu o jeho život potom, co nedorazil na smluvenou schůzku a neozýval se. 

Hasiči se museli dostat skrz troje dveře, než v domě objevili faráře s vážně poraněnými genitáliemi. Podle několika důvěryhodných zdrojů měl mít kněz amputovaný penis. Vikář českobudějovické diecéze David Henzl ale později uvedl, že rozsah zranění zřejmě není tak velký.

Duchovní skončil v nemocnici a později se jeho stav začal zhoršovat, musel být proto přeložen na anesteziologicko-resuscitační oddělení (ARO), kde byl napojen na umělou plicní ventilaci. Byl uveden do umělého spánku, ve kterém byl deset dní. Zdroj z nemocnice řekl na počátku prosince Blesku, že kněz zřejmě trpí virovým onemocněním.

Vikář Henzl nyní pro server Novinky.cz sdělil, že u faráře se prokázala klíšťová encefalitida, která mu způsobila zánět mozkových blan a psychotický stav. Policisté již dříve vyloučili, že by zranění faráři způsobil někdo jiný.

Video  Klíšťová encefalitida  - Videohub
Video se připravuje ...

ANO_nam_bude_lip ( 3. ledna 2024 19:06 )

Jeden rozdupává vydlabané tykve, jiný si ufine pinďoura - zajímavá společnost.

zuzakirsch ( 3. ledna 2024 14:20 )

Farář penis stejně až tak moc nepotřebuje. Na čůrání mu šikovní lékaři udělají plastiku.

MADONNA ( 3. ledna 2024 12:21 )

Tak farář by měl mít penis jen na čůrání, neee??? Takže se zas tak moc nestalo, udělají mu vývod a v pohodě Možná slyšel hlas Boží....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání