Kráska Lea zprávu zveřejnila na sociálních sítích, kde ukázala černobílou fotku, na níž zachytila ručičku svého miminka. Jak se pak dá vyčíst z popisku, narodila se krásná holčička, která dostala netradiční jméno.

„Leyla Janech, 26. 3. 2024,“ uvedla ve středu na instagramu Šteflíčková, která o svém těhotenství promluvila poprvé veřejně již loni v prosinci. Tehdy odhalila, že s partnerem Michalem Janechem čekají holčičku, ale pohlaví se dozvěděli tak trochu omylem...

Video
Video se připravuje ...

Miss Lea Šteflíčková: Zdravotní problémy se žaludkem! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Dva měsíce jsme si plánovali, jak si uděláme baby shower v Thajsku, ale bohužel nám to doktor na poslední kontrole omylem řekl... Takže alespoň takto,“ smála se tehdy z Thajska modelka a ukazovala fotku ultrazvuku. 

Teď už má svou princeznu ve své náruči a zřejmě nemůže být šťastnější. „Velká gratulace, zlato... a hodně zdravíčka jak malé, tak i tobě. Btw... krásné jméno,“ popřála jí v komentářích na instagramu kolegyně z branže Kateřina Wohlmann Votavová (37). Gratulace poslaly také Nikol Švantnerová (31) a Dominika Myslivcová (29), které jsou již také maminkami.

Fotogalerie
69 fotografií