To, že se něco děje, poznali příznivci Nikoly Čechové rychle. Těhotná influencerka, která je jinak na sociálních sítích, jak se říká, pečená - vařená a sdílí každý detail ze svého života, se náhle na delší dobu odmlčela. Dalo se tedy očekávat, že přišel čas porodu. Jenže ona si dala pauzu podstatně delší, a to už bylo pro všechny její fanoušky znepokojivé. Minulý týden však všem slavnostně prostřednictvím dojemné fotky s miminkem oznámila, že po tři dny trvajícím porodu se konečně stala matkou.

„Poslední týdny byly ty nejtěžší v mým životě,“ prozradila Nikola a dá se jen odhadovat, jaké komplikace při porodu tím má na mysli. „Ale jestli mi něco tohle období ukázalo, tak to, že je člověk silnější, než si myslí, a že mám toho nejlepšího chlapa na světě, protože bez něj bych to rozhodně psychicky ani fyzicky nedala,“ vyznala se svému partnerovi Adamovi. Jejich miminko sice nebylo plánované, ale přesto je to podle ní „ten nejlepší chlap, kterého kdy potkala“.

Video
Video se připravuje ...

Nikola Čechová se v roce 2022 účastnila reality show Survivor TV Nova

V porodnici si pak Nikola pobyla déle, než bývá zvykem, nicméně ve středu ji už propustili i se synkem domů. Na instagramu pak ukázala modřiny po kanylách, co jí „zdobí“ paže, i krásný prstýnek, který od partnera dostala jako poděkování a vlastně i bolestné po narození synka. Náročný porod se totiž na Nikole podepsal i tím, že jí praskly žilky v jednom oku, což se někdy při porodu stává. 

Kromě toho Nikola, bývalá moderátorka Snídaně s Novou, v instastories ukázala i své tělo po porodu. „Břicho mám ještě takový želatinový a čára (takzvaná linea nigra, která vznikne na kůži - není trvalá, ale po porodu může ještě být pár týdnů viditelná, pozn. red.) stále je, ale je to neuvěřitelný, jak rychle se dává do kupy,“ žasla nad zázrakem zrození i elasticitou lidského těla s tím, že je pro ni nezvyk si smět zase lehnout při spánku na břicho. To totiž s těhotenským pupíkem nejde. 

Fotogalerie
59 fotografií