Nikola od začátku těhotenství cítila, že to bude kluk a doktorka jí to ve druhém trimestru potvrdila. Přesto se pochybností nezbavila. „Tak snad nás všechny pak na porodním sále nepřekvapí porodní asistentka s větou, tak tu máme holčičku.“ 

Lékařka se nemýlila a influencerka přivedla na svět chlapečka, kterého pojmenovali Hugo.

Video
Video se připravuje ...

Trapas večera! Milan Peroutka nedodržel dresscode a ani se nesladil s partnerkou Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Těžký porod

I když by se mohlo zdát, že vše bylo pro Nikol zalité jenom sluncem, není tomu tak. Podle svých slov si totiž během dlouhého porodu sáhla na dno. 

„Narodil se nám v neděli po náročným třídenním porodu a já konečně dneska můžu s tou největší pokorou napsat, že jsme oba v pořádku, i když cesta domů nás ještě zatím bohužel nečeká,“ svěřila se moderátorka influencerka, pro kterou tak pobyt v nemocnici nejspíš ještě zdaleka nekončí.

„Poslední týdny byly ty nejtěžší v mým životě a už se nemůžu dočkat až budeme všichni tři spolu doma a všechno to společně doženeme a domazlíme. Ale jestli mi něco tohle období ukázalo, tak to že je člověk silnější než si myslí a že mám toho nejlepšího chlapa na světě, protože bez něj bych to rozhodně psychicky ani fyzicky nedala,“ napsala rozněžnělá Nikola na socální sítě.

Svým novým přítelem Adamem se Nikola Čechová fanouškům pochlubila teprve loni na začátku července. Ale už nějakou dobu spolu předtím chodili. Bývalá moderátorka Snídaně s Novou, kterou moderovala s Milanem Peroutkou(33), má na sociální síti téměř 760 tisíc sledujících.

Fotogalerie
31 fotografií