Tak jsme dosnídali! V hlavě si promítám celej ten příběh,“ přinesl Peroutka smutnou zprávu fanouškům na instagramu. „Mrzí mě, že nám televize odepřela moderovat poslední týden, který jsme si chtěli ještě užít a se všemi se rozloučit. Protože neodcházíme po jakýchkoliv sporech, ani v zášti,“ uvedl a poděkoval za to, že mohl získat takovou zkušenost, jako je ranní živé vysílání na všechna možná témata.

„Díky za vloženou důvěru. Za tu transformaci na ranní ptáče. Děkuju taky vám všem, komu naše přítomnost na obrazovkách přispěla k hezkému vstávání,“ poděkoval nejen fanouškům, ale i samotné televizi za vzácnou příležitost. Zároveň přiznal, že na rozdíl od Nikoly Čechové se mu jednou podařilo zaspat.

Na Peroutkovu zprávu Nikola zareagovala velmi jednoduše, do komentáře napsala tři černá srdíčka a je tak jasné, že ji tato změna netěší a podle dalších komentářů to vypadá, že jejich odchod zarmoutil mnoho lidí. „Já, abych se přiznal, na Snídani koukám jenom kvůli vám dvěma,“ uvedl jeden z Peroutkových sledujících. „Velká škoda, Milánku,“ uvedla další z fanynek.

Video: Trapas večera! Milan Peroutka nedodržel dresscode a ani se nesladil s partnerkou

Video
Video se připravuje ...

Trapas večera! Milan Peroutka nedodržel dresscode a ani se nesladil s partnerkou Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
49 fotografií