Měla by si sice užívat moře, modré oblohy a sluníčka, Mahulena Bočanová se ale pořádně dopálila a to slunce ještě ani pořádně nestačilo vyjít. Herečku, která se právě rekreuje na ostrově Tenerife, rozčílilo, jak si někteří obyvatelé hotelu neohleduplně a proti pravidlům zabírají lehátka u bazénu. „Ráno se vzbudíte v šest hodin, protože jdete čurat. Jste normální člověk,“ začala svou „reportáž“ od hotelového bazénu Mahulena Bočanová, která ji posléze umístila na svůj instagram.

„Před tím už vás předběhne devadesát devět procent lidí – dementů, kteří si snad natáhli budík, aby si obsadili lehátko. Okolo sedmé hodiny ráno jsou už všechna lehátku u bazénu plná, přestože je všude napsáno: Nedělejte to,“ postěžovala si herečka naštvaným hlasem a záhy přidala i svou osobní zkušenost a vzpomínku: „To vždycky dělali Rusové a Češi. Teď koukám, že to dělá celá západní Evropa.“ A aby vyprávění z dovolené mělo patřičnou gradaci a šťávu, zakončila ho Mahulena Bočanová příběhem o svojí mamince. Ta prý vždycky v podobné situaci posbírala ručníky z lehátek a naházela je do bazénu. V tu chvíli ji prý Mahulena vždycky nabádala, ať to nedělá a sama sebe se ptala, proč má tak praštěnou maminku.

„Já to ale asi brzo udělám taky. Protože tohle mi přijde jako vrchol buranismu a kreténismu,“ zakončila video herečka, která zjevně dle rčení aká Matka taká Katka přehodnotila názor a smířlivost v ručníkové aféře nechala stranou. A zcela evidentně nemá takový názor jen ona. „Prostě trapáci,“ podpořila svou hereckou kolegyni a kamarádku Alice Bendová. „A dorazí si lehnout až po obědě. Já bych je všechny, až přijdou (být plavčíkem) řezala rákoskou. Říkáme jim ručníkáři,“ opatřila popiskem své video, které vzniklo záhy po probuzení Mahulena Bočanová. A aby skutečně nikdo nezůstal na pochybách, přidala k videu ironický hashtag „fairplay“. 

Fotogalerie
40 fotografií