I když velkou oslavu neplánovala, její věrné kamarádky, které si říkají zlobivky, jí mejdan uspořádaly. A Vlaďka byla dojatá. „Já jsem v životě neměla úplně štěstí na vztahy, což se asi ví, ale jestli na něco štěstí mám, tak to jsou kamarádky… Mám tu svou jednu jedinou, které daruji i orgán, když ho bude potřebovat, a pak mám ty, které když zavolají ve čtyři ráno, tak pojedu. A víte co??? Já mohu volat taky klidně v pět ráno… a přijedou… a budou,“ netají se Erbová, které by čtyři křížky jen málokdo hádal.

Její nakrátko ostříhané vlasy a drobná postava budí dojem, že je mladší, než kolik jí skutečně je. Akorát silikonové čtyřky nejdou přehlédnout.

VIDEO: Vlaďka Erbová o rozvodu s Řepkou a o vztahu s novým milencem!

Video
Video se připravuje ...

Vlaďka Erbová o rozvodu s Řepkou a o vztahu s novým milencem! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Modelka po oslavách odletěla s dětmi a kamarádkou do Dominikánské republiky, kde je momentálně dokonalé počasí a málo turistů. „Mám štěstí, že už nemusím být v malém dětském bazénu, mám obě děti šikovné plavce a ve věku, kdy už je dovolená dovolenou. I přesto, že mám děti, které jsou od sebe šest let a jejich vyžití je různé,“ míní Vlaďka, která na dovolené hodně čte a opaluje své sexy křivky. Po rozchodu s hokejistou Michalem Gulašim (35) je oficiálně nezadaná…

Fotogalerie
53 fotografií