Vlaďka Erbová zalovila ve svém bohatém archivu a zveřejnila fotky, které nějakým záhadným způsobem zapadly. A je to škoda, protože je na nich modelka úplně nahá a jen hlavu jí zdobí obrovská koruna, zdobená čerstvými květy. 

Škoda že tyhle fotky nedostaly větší prostor, bylo to náročné focení, ale přitom strašně krásné. Bylo to focení pro floristku Marii Bittnerovou s mým kamarádem a dvorním fotografem Honzou Tůmou,“ prozradila Blesku sexy kráska. 

Na fotkách je úplně nahá, ale to pro ni zase takový problém není. Začínala jako Playmate a před objektivem se svlékala nesčetněkrát, ale výsledek nikdy nepůsobil vulgárně. Naopak nechával velký prostor pro mužskou fantazii. 

VIDEO: Vlaďka Erbová: Promluvila o anorexii!

Video
Video se připravuje ...

Vlaďka Erbová: Promluvila o anorexii! David Turek, Ondřej Rybár

Vlaďka se po rozchodu s hokejistou Michalem Gulašim, s nímž žila v Brně, vrátila zpět do rodného Mostu. „Jsem za to ráda, protože tady mám mamku, která mi hodně pomáhá s dětmi. Jak Viktorka, tak Markus mají distanční výuku, a jak všechny maminky školáků ví, není to leckdy jednoduché,“ říká Erbová. 

Jelikož nemůže vykonávat práci manikérky v salonu, tak je teď Vlaďka na plný úvazek matkou. „Na jednu stranu je to skvělý, protože jsem s dětmi a navíc jako rodina fungujeme se Zdeňkem (první exmanžel, hokejista Zdeněk Bahenský, pozn.red.). Nejsme partneři, ale skvělí kamarádi a rodiče,“ vysvětluje kráska a dodává: „Ale na druhou stranu nemůžu pracovat, a tak jsem ráda za byty, které pronajímám.“ 

VIDEO: Vlaďka Erbová o rozvodu a dalším vztahu!

Video
Video se připravuje ...

Vlaďka Erbová o rozvodu s Řepkou a o vztahu s novým milencem! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
40 fotografií