Půvabná plavovlasá modelka Jitka Nováčková, vítězka soutěže Česká Miss 2011, žije už nějaký ten pátek v Řecku společně se svým partnerem, sympatickým finským fotbalistou Timem Sparvem (34). Přesto však aktivně sleduje dění ve své rodné zemi. „Koukala jsem, že u nás v Česku se nebude moct jezdit mezi okresy. Tady v Řecku je to zavedený už od listopadu,“ objasnila Nováčková na svém instagramu, a všem dala jasně najevo, že se přísná vládní nařízení na Balkáně příliš neliší od těch našich: „A je v tom taky zmatek, abyste si nemysleli, že to je jenom v Česku, takové… pro někoho nepřehledné,“ dodala s úsměvem.

„Tady taky nikdo neví nic. Vlastně se ani přesně neví, jestli můžeme projíždět mezi městy nebo mezi okresy. Policie v tom není jednotná. Jedné mé známé policie dovolila jet do vedlejšího města, a druhé řekli, že nesmí, když se ptala. Takže lidi vlastně často radši ani nejedou,“ popisovala chaotické zákazy. Pokuty jsou totiž v Řecku poměrně dost vysoké – když prý například někdo nenosí roušku, neřeší se to domluvou jako v našich končinách, ale může ho to stát až 300 euro, což je převedeno na české koruny něco málo přes 7800. Částka za svévolné opuštění okresu by byla tedy ještě mnohem vyšší!

VIDEO: Youtuberka Jitka Nováčková leze svým kolegům do soukromí! 

Video
Video se připravuje ...

Youtuberka Jitka Nováčková leze svým kolegům do soukromí! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Radši tedy od listopadu neopouštíme město,“ uvedla na sociální síti novopečená maminka, co svou dcerku přivedla na svět o dobré 3 týdny před určeným termínem porodu. Navíc v zemi, která není domovská ani pro jednoho z novopečených rodičů, a tak je pro modelku teď všechno nové – a ani jim nemohou přijít na pomoc přátelé a rodiče, jak tomu bývá zvykem. „Neuvěřitelně mi pomáhá partner, bez něj nevím, jak bych to tady zvládala,“ svěřila se v primáckém pořadu Showtime. Ten se s policií již musel kvůli častému cestování potýkat: „Bylo docela těžké jim vysvětlit, i když měl papíry, které to dokazovaly, že jede ze zápasu...“

VIDEO: Česká Miss Jitka Nováčková radí, jak zhubnout a zůstat hubená! 
Video
Video se připravuje ...

Česká Miss Jitka Nováčková radí, jak zhubnout a zůstat hubená! Markéta Reinischova, Petr Soukup

Fotogalerie
97 fotografií