„Trénuju na Mykonos.“ Těmito slovy uvedla modelka Karolína Kokešová, držitelka titulů Česká Miss internet 2019, 2. Česká ViceMiss z roku 2019 a rovněž i vítězka Miss Global 2019, sérii snímků v modrých bikinách. A ruku na srdce, její příznivci se takovému tréninku rozhodně nebránili. Krásná tmavovláska totiž ukázala v plné kráse svá silikonová prsa v jejich, doufejme, konečné podobě. „Dnes je to již téměř šestý týden od operace a já nemůžu být spokojenější,“ hlásí.

Modelka totiž nebyla spokojená s velikostí svého poprsí, a tak loni v červnu podstoupila plastickou operaci. Radost z kapkovitých implantátů o velikosti 250 mililitrů jí však dlouho nevydržela – jak se na svém instagramu svěřila, po operaci jí jedno ňadro změklo, zatímco to druhé zůstalo tvrdé. „Udělala se mi kapsule, proto prso neměklo a musela jsem podstoupit reoperaci,“ líčila Kokešová. Druhý zákrok prodělala loni v listopadu… a ten třetí letos, na počátku června.

VIDEO: Naštvaná Misska Karolína Kokešová: Neúspěch jí vzal slova ze rtů! 

Video
Video se připravuje ...

Naštvaná Misska Karolína Kokešová: Neúspěch jí vzal slova ze rtů! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

„Kvůli zdravotním komplikacím jsme se po dohodě s panem doktorem Payerem dohodli na nových implantátech. Už mám po a jsem v pořádku,“ oznámila Misska celému světu z nemocničního lůžka. Nová ňadra se již zahojila a ona je ihned „zapojila do akce“. Dokonce s nimi nafotila již první reklamní kampaně, například na plavky. Není pochyb, že do třetice všeho nejlepšího chirurgové odvedli svou práci na jedničku. Ostatně posuďte v naší galerii sami…

Fotogalerie
65 fotografií