Kokinečka, jak si modelka nechává ráda říkat, má na svém kontě další skandálek. Před měsícem se krásně opálená vrátila z Malediv a instagram i po příchodu domů nadále zásobovala vzpomínkami z dovolené u moře, snad aby rozehřála extrémně chladným počasím vymrzlé fanoušky.

Před týdnem zavládl napříč celou republikou tvrdý lockdown znemožňující obyvatelům cestovat mezi okresy, nemají-li k tomu pádný důvod. Pro Kokešovou byla tato situace zřejmě natolik nepříjemná, že raději sbalila maminku a odletěla do prosluněného Mexika za svobodou.

„Vzaly jsme roha,“ napsala Karolína k romantickému výhledu na západ slunce nad oceánem z apartmá v Cancúnu. Druhý den se pochlubila svou opálenou postavičkou nahoře bez. A i když většina její rozhodnutí utéct z republiky kvitovala a z fotek slintala, pár fanoušků a náhodných kolemjdoucích se do ní tvrdě obořilo.

VIDEO: Naštvaná misska Karolína Kokešová: Neúspěch jí vzal slova ze rtů!

Video
Video se připravuje ...

Naštvaná misska Karolína Kokešová: Neúspěch jí vzal slova ze rtů! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

„Jak bezohlední vy, rádoby celebrity, jste. A jako stádo hloupých hus to dáváte najevo. Nikdo vám to nezávidí, spíš jste u mě hodně klesla, jako normálně myslící člověk nadále nemám důvod vás sledovat,“ sdílela Kokešová naštvanou reakci nyní již bývalé fanynky.

Kritika se na ni ve velkém valila i v komentářích, dokonce jí bylo přáno „zdechnout na covid“. To už misska nesnesla a většinu negativních zpráv smazala. Kokešová se podle svého mínění nemá za co omlouvat. Neustále se testuje, aby měla jistotu, že si nákazu neodnese domů a neohrozí někoho dalšího.

VIDEO: Svůdná finalistka České Miss Karolína Kokešová: Sexy focení v moři!

Video
Video se připravuje ...

Svůdná finalistka České Miss Karolína Kokešová: Sexy focení v moři! Markéta Reinischová

Fotogalerie
56 fotografií